MENÜ

Galatasaray'a süper haberler: Eren Derdiyok & Niasse

Galatasaray, Niasse transferini imza aşamasına getirirken, anlaşmanın detayları belli oldu. Everton’a 1.3 milyon Euro kiralama bedeli ödenecek, 6.5 milyon Euro’ya satın alma opsiyonu alınacak. Eren Derdiyok için de Kasımpaşa’ya Tarık ve Umut önerilecek.

Galatasaray'a süper haberler: Eren Derdiyok & Niasse

Oumar Niasse transferini bitirme aşamasına getiren Galatasaray’da artık geri sayıma geçilmiş durumda. Senegalli forvetin ardından kulübü Everton’ı da ikna eden Sarı-Kırmızılılar’ın anlaşma şartları da büyük ölçüde belli oldu.

Buna göre Galatasaray, İngilizler’e 1.3 milyon Euro civarında bir kiralama bedeli ödeyecek. Asıl sürpriz ise diğer maddede... Galatasaray’ın, 6.5 milyon Euro karşılığında Niasse’ın satın alma opsiyonuna sahip olacağı da gelen haberler arasında.

Galatasaray'da Ayhan Akman sakatlandı!

Everton, geçen sezon devre arasında 26 yaşındaki yıldızı 18 milyon Euro karşılığında renklerine bağlamıştı. Bu astronomik rakama rağmen yapılan 6.5 milyon Euro’luk anlaşma, bir başarı olarak görülüyor.

Atletico Madrid Galatasaray'dan güvence istedi

Umut direniyor ama...

Kadrosunu iki forvetle birden takviye edecek olan Galatasaray’ın gündemindeki bir diğer isim olan Eren Derdiyok cephesinde de önemli gelişmeler var. Sarı-Kırmızılılar, Kasımpaşa’ya Tarık ve Umut Bulut’u önerdi. Bunun yanı sıra 2.5 milyon Euro’luk bir bonservis bedeli gözden çıkarıldı.

Kasımpaşa bu formüle sıcak bakıyor. Ancak Umut konusunda bir sorun var. Tecrübeli futbolcu kadro dışı kalmasına rağmen takımda kalmakta diretiyor. Eğer bu sorun çözülemezse farklı bir takas formülü devreye sokulacak.

Müjde! Bruma kalıyor

Haberin Devamı
YORUM YAZ