MENÜ

Abdoulaye Ba, Alanyaspor'a transfer oldu

Alanyaspor, geçtiğimiz sezon Fenerbahçe'de kiralık olarak forma giyen Abdoulaye Ba ile anlaşmaya vardı.

Abdoulaye Ba, Alanyaspor'a transfer oldu

Alanyaspor, geçtiğimiz sezon Fenerbahçe'de kiralık olarak forma giyen Abdoulaye Ba ile anlaşmaya vardı.

Alanyaspor Kulübü'nden konuyla ilgili olarak şu açıklama yapıldı:

"Geçen sezon Fenerbahçe'de forma giyen Porto’nun Senegalli stoperi 25 yaşındaki Abdoulaye Ba, kendisini kiralık olarak bir yıllığına Alanyasporlu yapan imzayı attı. Cengiz Aydoğan Tesisleri’nde düzenlenen imza törenine başkanımız Hasan Çavuşoğlu, başkan yardımcıları ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Başkan Hasan Çavuşoğlu, Abdoulaye Ba’nın 15-20 gündür gündemlerinde olduğunu söyledi. Ba ile anlaşma sağladıklarını ve yeni sezonda Alanyaspor formasını giyeceğini belirten Çavuşoğlu, “Kendisine birçok kulüp talip oldu ancak o Alanyaspor’u tercih etti. Alanyaspor’u tercih ettiği için kendisine teşekkür ediyorum. Alanyaspor’da iyi işler yapacağına inanıyorum. Kendisine ‘hoş geldin’ diyerek başarılar diliyorum” dedi.

Senegalli stoper Ba ise, “Buraya geldiğim için çok mutluyum. Beni neler beklediğinin farkındayım. Alanyaspor’un bir aile takımı olduğunu gördüm. Alanya’ya gelerek başkanla konuştuktan sonra kafamda iyi düşünceler oluştu. Benim ve ailemin Müslüman olması tekrar Türkiye’yi tercih etmemde büyük rol oynadı. Elimden geleni yaparak herkesi mutlu etmek istiyorum. Türkiye’nin en üst liginde iyi işler çıkarmak için elimden geleni yapacağım” diye konuştu.

Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe'de kiralık olarak forma giyen tecrübeli stoper, Sarı-Lacivertli forma ile Süper Lig'de 6, Türkiye Kupası'nda 7 ve UEFA Avrupa Ligi'nde 5 maçta forma giydi."

Haberin Devamı
YORUM YAZ