MENÜ

Robin van Persie'nin aklı fikri Monaco'da

Hakkında PSG’ye gideceği yönünde haberler çıkan Robin van Persie, tamamen Monaco maçına odaklandı. Sakatlığı nedeniyle birçok idmanda takımla çalışamayan Hollandalı yıldız, buna rağmen Pereira’dan şans bekliyor.

Robin van Persie'nin aklı fikri Monaco'da

Fenerbahçe’de herkes yarın oynanacak kritik Monaco maçına odaklanmış durumda. Ancak son günlerde PSG - Robin van Persie flörtünün yaşanması, bu motivasyonun bozulacağı yönünde endişe yaratmıştı. Fransa cephesinden bu konuyla ilgili peş peşe haberler gelse de korkulanın aksine 32 yaşındaki futbolcu şimdilik transferi rafa kaldırmış durumda. Robin van Persie, diğer tüm takım arkadaşları gibi Monaco mücadelesine motive oldu. RvP, hiçbir şekilde transfer spekülasyonları ile ilgili konuşmuyor. Sadece Fransız ekibiyle yapacakları maç hakkında arkadaşlarıyla fikir alışverişinde bulunuyor. Aynı şekilde menacerine de benzer bir talimat vererek, Monaco mücadelesine kadar kendisine PSG ile ilgili bilgi vermemesini istedi.

Son idman belirleyici olacak

Hollandalı süperstar, hazırlık maçlarında sadece Voluntari karşısında 45 dakika görev yapmış, El-Faisaly mücadelesinde ise oyuna girdikten 15 dakika sonra sakatlanıp çıkmıştı. İdmanların çoğunda ağrıları nedeniyle takımdan ayrı çalışan Robin van Persie, buna rağmen yarın karşılaşmada oynamayı çok istiyor. RvP ilk 11’de olmasa bile maç kadrosunda yer alıp, karşılaşmanın ilerleyen dakikalarında görev yapmayı bekliyor. Vitor Pereira ise bu konudaki kararını, bugün yapılacak son idmandan sonra verecek.

Haberin Devamı
YORUM YAZ