MENÜ

Ibanez ve Bero'da sorun yok

Transferi açıklanan 2 oyuncunun kampa halen katılmaması, “Acaba sıkıntı mı var?” sorularının sorulmasına yol açtı. Ancak ortada hiçbir pürüzün bulunmadığı, futbolcuların eski takımlarıyla Avrupa maçlarını tamamladıktan sonra resmi imzayı atacağı belirtildi.

Ibanez ve Bero'da sorun yok

Trabzonspor, yeni sezon transferleri arasında olan Slovak orta saha Matus Bero ile Arjantinli sol kanat oyuncusu İbanez’i açıklamış, taraftar da yeni isimleri kampa beklemeye başlamıştı. Ancak her 2 isim de ne Trabzon etabına, ne de yeni başlayan Macaristan kampına katılmayınca kafalar karışmıştı.

Konuyla ilgili olarak bir sıkıntı olmadığı bilgisi yönetimden geldi. Her iki oyuncu ve kulüpleriyle yapılan anlaşma gereği Bero’nun Trencin ve İbanez’in de Kızılyıldız ile Avrupa ön elemesi maçlarına çıktıktan sonra kampa katılacağı belirtildi. Bu da en geç 3 Ağustos tarihini işaret ediyor.

Yeni transferlerin sezonu Trabzonspor’dan daha önce açıp kamp yapmış ve hatta resmi maç oynuyor olmaları da teknik direktör Ersun Yanal’ı hazır olup olmamaları konusunda rahatlatan bir etken.

2 maç daha istiyor

Her 2 futbolcunun da en geç 5-6 Ağustos tarihinde Trabzonspor’un Macaristan’da devam eden çalışmalarına katılmaları ve bir aksilik olmaması durumunda en az 1-2 hazırlık maçında denenmeleri bekleniyor.

Bu nedenle şu ana kadar sadece 4 maç planlaması bulunan Bordo-Mavililer’de Yanal’ın 2 maç için daha planlama istediği gelen haberler arasında. Deneyimli hoca böylece yenilerin büyük bölümünün katılımıyla gelecek sezonun sistemini deneme şansı bulacak.

Haberin Devamı
YORUM YAZ