MENÜ

Galatasaraylı yöneticiler olimpik sporcularıyla buluştu

Başkan Dursun Özbek ve yönetici Atay, sarı-kırmızılı kulübün olimpiyatlarda mücadele edecek 7 sporcusuyla bir araya geldi.

Galatasaraylı yöneticiler olimpik sporcularıyla buluştu

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek ve yönetici Murat Atay, 5-21 Ağustos tarihlerinde Brezilya’nın Rio de Janeiro kentinde düzenlenecek olimpiyatlarda mücadele edecek sporcularıyla bir araya geldi.

Kulüp televizyonu GS TV’nin yayınında gerçekleşen buluşmaya, 2016 Rio Olimpiyat Oyunları’nda yer alacak sarı-kırmızılı sporcular Deniz Çınar, Ateş Çınar, Onur Cavit Biriz, Hüseyin Kandemir, Cem Yılmaz, Nida Eliz Üstündağ ve Ekaterina Ivanova Avramova katıldı. Başkan Özbek yaptığı konuşmada, "Galatasaray kendi geçmişine bağlı olarak, etik değerler ve demokrasiye olan bağlılığıyla darbe girişiminin karşısında olmuştur. Tüm bu sıkıntılara rağmen sporda duruşumuzu bozmadık. Faaliyetlerimize ara vermedik. Önümüzde olimpiyatlar var. Rio’ya katılımımızı iftiharla duyuruyoruz. Sadece futbol kulübü değiliz. Amatör branşlarda da başarıya odaklandık. Olimpiyatlara katılmış olmakla kalmayıp ikinci bir gurur yaşamak istiyoruz. Onlardan Türkiye’yi en iyi şekilde temsil etmelerini istiyorum." ifadelerini kullandı.

Yönetim kurulu üyesi Murat Atay ise sporcuların çok ciddi bir çalışma dönemi geçirdiğinin altını çizerek, "Rio’ya gitmeyi hak eden her sporcu her başarıyı yakalayabilir. Ülkemizi en iyi şekilde temsil ederek en iyi dereceyi alacaklarını umuyorum." şeklinde görüş belirtti.

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ