MENÜ

Cenk Tosun: Gün geçtikçe hazırlanıyoruz

Beşiktaşlı futbolcu Cenk Tosun, yeni sezon için henüz hazır olmadıklarını ancak Avusturya kampında yaptıkları antrenmanlarla bunu gerçekleştirmeyi hedeflediklerini söyledi.

Cenk Tosun: Gün geçtikçe hazırlanıyoruz

Cenk Tosun, BJK TV’ye yaptığı açıklamada, Avusturya kampında çalışmaların iyi gittiğini belirterek, "Çok şükür büyük bir sakatlık vermedik. Çalışmalar iyi gidiyor. Hoca yüklemeler yapıyor. Arada maçlar oynuyoruz. Takım tam hazır değil ama gün geçtikçe hazırlanıyoruz." dedi.

Yeni sezonda Şampiyonlar Ligi’nde oynayacaklarını ve bunun heyecanını yaşadıklarını kaydeden siyah-beyazlı oyuncu, "Şampiyonlar Ligi, bu işin en yükseği. Bunun üstü yok. Biz de Beşiktaş’ı ve Türkiye’yi orada en iyi şekilde temsil etmek için elimizden geleni yapacağız." ifadelerini kullandı.

Takımda oynamak için kendisini her zaman hazır tuttuğunu anlatan Cenk Tosun, şunları kaydetti:

"Onu da başarıyorum. İdmanlarımı yüzde yüz yapıyorum. Ekstra çalışmalarımı yapıyorum. Maçta oyuna girip takıma faydalı olmak istiyorum. Her zaman hocaya bakıyorum, inşallah çağırır diye. Hoca da bir yerde söylemiş, ’Cenkle göz göze gelmeye bile korkuyorum artık, her zaman gözüme bakıyor al beni’ diye. Yeni sezonda da elimden geldiği kadar gol atmaya çalışacağım."

En büyük hayalinin Beşiktaş formasıyla üçüncü yıldızı takmak olduğunu vurgulayan Cenk, "Ayrıca şampiyon olabildiğimiz kadar olmak istiyoruz. Uzun yıllar buraya hizmet vermek ve milli takımın vazgeçilmez forveti olmayı hayal ediyorum." ifadelerini kullandı.

Yeni sezonda kaç numaralı formayı giyeceğine karar vermediğini dile getiren siyah-beyazlı futbolcu, şöyle konuştu:

"9 numarayı milli takımda giyiyorum. 23 numaranın bende ayrı yeri var. Gaziantepspor’a geldiğimden beri 23 numarayla oynadım. Michael Jordan’a hayranlığımdan dolayı giydim, uğurlu geldi. İlk sene devam ettim. Bu sezon 23 ile 9 numara arasında gidip geliyorum. Ben 23 numarayı istiyorum ama arkadaşlarım 9 numara için zorluyor. Büyük ihtimal 23 olacak."

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ