MENÜ

Cenk Tosun: Ezerek şampiyon olduk

Cenk geçtiğimiz sezon kazandıkları şampiyonluk için “Geçen sezon bize karşı herkes ayrı bir gayretle oynuyordu. Hak ederek, ezerek şampiyon olduk." dedi.

Cenk Tosun: Ezerek şampiyon olduk

Beşiktaş'ın şampiyon olarak tamamladığı geçtiğimiz sezon Mario Gomez’in gölgesinde kalsa da şans verildiği anlarda muhteşem işlere imza atan Cenk Tosun, kamp yaptıkları Avusturya’da BJK TV’ye bir röportaj verdi. İlk olarak Şampiyonlar Ligi hakkında görüşleri sorulan 25 yaşındaki santrfor, “Şampiyonlar Ligi bu işin en yükseği. Bunun üzeri yok. Biz de Türkiye’yi Avrupa’da en iyi şekilde temsil etmek için elimizden geleni yapacağız. İnşallah güzel bir kura çekip ileriye gideriz. Kurada gönlümden kopan bir takım yok. İnşallah iyi takımlar olur ve ne durumda olduğumuzu görürüz. Onlarla mücadele ederiz” ifadelerini kullandı.

Beşiktaş'ta stopere son aday Mauricio

‘EZEREK ŞAMPİYON OLDUK’

Cenk geçtiğimiz sezon kazandıkları şampiyonluk için “Geçen sezon bize karşı herkes ayrı bir gayretle oynuyordu. Hak ederek, ezerek şampiyon olduk. Bu sezon da farklı olmayacak. Geçen sezon bazı takımlar 11 kişiyle savunma yaptı. Şükürler olsun ki bu kilitleri açacak oyuncular var” yorumunu yaparken sözlerini şöyle sürdürdü: “Futbolda en büyük hayalim Beşiktaş’ta 3. yıldızı takmak. Olabildiğim kadar şampiyon olmak. Buraya uzun yıllar hizmet vermek ve milli takımın vazgeçilmezi olmak istiyorum.”

Quaresma: Samuel Eto'o gelsin, 25 tane atar

‘ISINIRKEN HEP HOCAYA BAKARIM’

“Ben her zaman kendimi motive ve hazır tutmak istiyorum. İdmanlarda hep %100 çalışırım. Ekstra çalışmalar yaparım. Maçta oyuna girmek istiyorum. Dışarıda takıma faydalı olamazsınız. Isınırken her zaman hocaya bakarım inşallah beni çağırır diye. Hoca da bir yerde söylemiş: ‘Cenk ile göz göze gelmeye korkuyorum; al beni, al beni diye bakıyor’. Girince elimden geleni yapmaya çalışıyorum her zaman. Gol baremim yok. Elimden geldiğince atmaya çalışıyorum. Geçen sezon 17-18 gol attım. Bu sezon üstüne çıkmak istiyorum. Her kulvarda gol atmak istiyorum. Takıma faydalı olmak amacındayım.”

Arda Turan Beşiktaş formasını giymişti

'9 NUMARAYI GİYMEMİ İSTİYORLAR'

“9 numarayı bana birçok kişi söyledi. Ben de kararsızım. 23 numaranın bende yeri çok ayrı. Gaziantep’te 23 numarayı giydim. Michael Jordan’a olan hayranlığımdan dolayı 23’ü giydim. Bana da uğurlu geldi. Bu sezon belli değil. Ben 23 istiyorum, arkadaşlarım 9’u giymemi istiyor. Bakalım hangisini giyeceğim.”

Kaynak: Habertürk

Sezonun bombası Arda Turan!

Haberin Devamı
YORUM YAZ