MENÜ

Trabzonspor'da hedef Castillo ve Onazi

Transferde hareketli günler geçiren Trabzonspor'da yeni hedefin FC Dallas'tan Fabian Castillo ve Lazio'dan Ogenyi Onazi olduğu öğrenildi.

Trabzonspor'da hedef Castillo ve Onazi

Yeniden yapılanma kapsamında şu ana kadar Luis İbanez ve Matus Bero ile el sıkışan, Ramil Sheidaev ve Jan Durica'yı da resmen kadrosuna katan Trabzonspor'da transfer taarruzunun davam edeceği belirtildi. Bordo mavililerin transfer listesinde yer alan FC Dallas takımından Fabian Castillo ile Lazio forması giyen Ogenyi Onazi ile de görüşmelerde sona gelindi.

BAŞKAN USTA: "HEPİMİZİN İSTEDİĞİ OYUNCU YOLDA"

Castillo için sıkı bir pazarlığa giren yönetimin hem oyuncu, hem de kulübüyle büyük oranda anlaşma sağladığı, Onazi transferinde de önemli yol aldığı kaydedildi. Bordo mavililerin 2 oyuncuyu önümüzdeki günlerde açıklama yapabileceği ifade edildi.

Bu arada transfer çalışmalarıyla yakından ilgilenen Başkan Muharrem Usta, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda özellikle taraftarın kadroda görmeyi çok istediği Fabian Castillo'yu işaret ederek, "Hepimizin istediği oyuncumuz yolda. Yolu biraz uzun ama geliyor" ifadelerini kullandı.

BERO VE İBANEZ'E ŞAMPİYONLAR LİGİ ENGELİ

Bu arada Trabzonspor'un transfer görüşmelerine başlandığını duyurduğu Matus Bero'nun AS Trencin ile yapılan anlaşmaya göre Şampiyonlar Ligi maçlarını tamamladıktan sonra bordo mavili takıma katılacağı öğrenildi.

Bordo mavili ekibin daha önce transfer görüşmelerine başlandığı açıklanan Luis İbanez için de aynı yol izlenmişti. İbanez'in Kızılyıldız'ın oynayacağı Şampiyonlar Ligi maçlarının ardından takıma katılacağı belirtilmişti.

GÜRAY VURAL'A YENİ ROL

Öte yandan teknik direktör Ersun Yanal'ın Trabzonspor'un geçen sene devre arasında Akhisar Belediyespor'dan kadrosuna kattığı sol bek Güray Vural'ı, kanatta denemeye başladı. Ersun Yanal'ın Akhisar Belediyespor forması giydiği dönemde sağ kanatta sergilediği performansla milli takıma yükselen Güray'ı değerlendirerek takıma daha çok katkı sağlayacağını düşündüğü belirtildi.

AYDIN'DAN DURİCA'YA ÖVGÜ

Trabzonspor Başkan Yardımcısı Nevzat Aydın, yeni transferleri Jan Durica için övgü dolu sözler kullandı. Sosyal medya hesabı twitterdan paylaşımda bulunan Nevzat Aydın, 34 yaşındaki tecrübeli savunma oyuncusu için, "Hani 'kapı gibi, derler ya. Durica hayırlı olsun. Slovakya milli takımının değişmez stoperi. Tecrübesiyle bize çok şey katacak" ifadelerini kullandı.

DHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ