MENÜ

PSG Van Persie'yi transfer etmek istiyor

Van Persie’de tam işler yoluna girmiş ve takımda kalacağı kesinleşmişken araya sürpriz bir şekilde PSG girdi. Fransız devinde sportif direktörlük yapan Hollandalı eski golcü Kluivert, vatandaşını gözüne kestirdi ve “İbra’nın boşluğunu Persie dolduracak” dedi.

PSG Van Persie'yi transfer etmek istiyor

Fenerbahçe’de Van Persie sürprizi... Geçtiğimiz hafta Hollandalı futbolcunun menaceri İstanbul’a gelmiş ve yapılan görüşmeler neticesinde, tecrübeli yıldızın takımda kalması kesinleşmişti.

Ancak tam işler yoluna girdi derken, bir anda PSG araya girdi. Sözleşmesi biten Zlatan İbrahomivic’i Manchester United’a kaptıran ve golcü arayan Fransız kulübü, gözüne Robin Van Persie’yi kestirdi. PSG’nin sportif direktörü, eski Hollandalı golcü Patrick Kluivert, saygın Fransız gazetesi L’equip’e verdiği demeçte, “O çok iyi ve tecrübeli bir golcü. Kendisini PSG’de görmek istiyoruz” dedi ve İbra’nın boşluğunu Persie ile doldurmak istediklerini söyledi. Fenerbahçe Yönetimi ise 32 yaşındaki futbolcunun bonservisini 7 milyon Euro olarak açıklamıştı.

İkinci gelişme Portekiz’den

Persie konusunda günün bir diğer gelişmesi Portekiz cephesinde yaşandı. A Bola gazetesi, Sporting Lizbon kulübünün Robin Van Persie’ye talip olduğunu yazdı. Yıldız oyuncunun Fenerbahçe’de mutsuz olduğu, Türkiye’deki politik gelişmelerden rahatsızlık duyduğu için de ayrılmaya karar verdiği bilgileri, haberin detayları arasında yer aldı. Persie ise şimdilik tüm bu gelişmelerin gölgesinde sessizliğini koruyor ve çalışmalarına devam ediyor.

Yusuf Dursun

Haberin Devamı
YORUM YAZ