MENÜ

Beşiktaş'ta Jose Sosa gitti, Juraj Kucka geldi!

Beşiktaş'ta oynamak istemediğini belirten Jose Sosa, Siyah Beyazlılar'ın kampından ayrıldı. Sosa'nın Milan'la anlaştığı, İtalyan ekibinin de Arjantinli'ye karşılık Beşiktaş'a 5,5 milyon euro ve Slovak orta saha Juraj Kucka'yı önerdiği, Beşiktaş'ın da bu teklifi kabul ettiği belirtildi. Kucka'nın kısa süre içerisinde Beşiktaş'ın Avusturya kampına katılması bekleniyor.

Beşiktaş'ta Jose Sosa gitti, Juraj Kucka geldi!



Yeni sezon hazırlıkları kapsamında Avusturya'nın Leogang bölgesinde çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ta hareketli saatler yaşanıyor.

Birkaç gündür ishal olduğunu gerekçe göstererek antrenmanlara katılmayan ve daha önceden de takımdan ayrılmak istediğini belirten Jose Sosa kamptan ayrıldı.

Sosa gitti, Kucka geliyor

Sosa'nın gitmek istediği takım olan Milan'ın Beşiktaş'a son olarak 5,5 milyon euro ve Slovan orta saha oyuncusu Juraj Kucka'yı önerdiği ve Siyah Beyazlılar'ın bu teklifi kabul ettiği öğrenildi.

Orhan Yıldırım



Sosa İstanbul'da

Beşiktaş'ın kadro dışı bırakarak Avusturya kampından İstanbul'a gönderdiği Sosa Atatürk Havaalanı'na geldi...



Beşiktaş’ta Leogang kabusu sürüyor!


Juraj Kucka kimdir?

Beşiktaş'ın Jose Sosa karşılığında Milan'dan 1 seneliğine kiraladığı Slovak orta saha Juraj Kucka, profesyonel kariyerine 2007 yılında Ruzomberok takımında başladı. Kendisini kısa sürede kanıtlayan Kucka, 1 sezon sonra Sparta Prag'a transfer olup, Milli takımına da adını yazdırmayı başardı.

2 sezon sonunda ise 3,5 milyon euroluk bonservis bedeliyle İtalyan takımı Genoa'ya transfer oldu. Burada da kendini kanıtlayan Kucka, geçtiğimiz sezon başı 4 milyon euroluk bedelle Milan'ın yolunu tuttu. Geçtiğimiz sezon Milan formasıyla 35 maça çıkan Kucka, 1 gol attı, 4 asist yaptı. Kucka ayrıca 51 kez de Slovakya Milli Takımı forması giydi.

Hücumdan çok savunma!

EURO 2016'da Slovakya forması da giyen Kucka, Jose Sosa'nın aksine, hücuma değil, savunmaya yönelik bir orta saha oyuncusu olmasıyla dikkat çekiyor. 1.86'lık boyuyla hava toplarında rakiplerine üstünlük sağlayabilen 29 yaşındaki oyuncu, ön liberodaki kesiciliğiyle de ön plânda...



Beşiktaş'tan da açıklama var!

Beşiktaş, Arjantinli futbolcu Jose Sosa'nın durumuyla ilgili resmi sitesinden bir açıklama yaptı.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Avusturya'da kamp yapan siyah-beyazlılarımızda Jose Sosa, kadro dışı bırakılmıştır.

İstanbul'a dönmesi kararlaştırılan Jose Sosa, kendisine verilen program dahilinde Ümraniye BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde çalışmalarına devam edecektir.

Haberin Devamı
YORUM YAZ