MENÜ

Beşiktaş, Jose Sosa için FIFA'ya gidiyor!

Beşiktaş'tan ayrılmak için işi yokuşa süren Jose Sosa, hukuksal anlamda köşeye sıkışıyor. Antrenmanlara çıkmayan futbolcu için daha önce tutanak tutulmuştu. Eğer Milan konusunda ısrarcı olursa İtalyan kulübü de FIFA'ya bildirilecek.

Beşiktaş, Jose Sosa için FIFA'ya gidiyor!

Jose Sosa'nın Milan'a gitme konusundaki ısrarı hem İtalyan kulübünün hem de Beşiktaşlı futbolcunun başına iş açacağa benziyor. Arjantinli oyuncuyu hukuksal olarak kıskaca alan Beşiktaş yönetimi, antrenmanlara çıkmamakta ısrar eden futbolcunun cezasını da katlayacak.

Sosa'nın, Avusturya kampındaki her adımını yakından takip eden ve bu konuyla ilgili kamptan sabah akşam rapor alan Beşiktaş Yönetimi, Sosa'nın bu tavırlarına devam etmesi halinde, bu oyuncuyu hiç bir yere göndermeyecek.

Beşiktaş ile uzlaşma yerine işi yokuşa sürdüğü için Başkan Fikret Orman'ın tepkisini çeken Jose Sosa için, daha önce tutanak tutulmuş ve ceza kesilmişti. Kartal, şimdi bu cezayı daha da artıracak. Yönetim bu futbolcu için gelecek teklifleri kabul etmemeyi de yaptırımları arasına kattı.

Sosa'nın tek taraflı olarak Beşiktaş ile olan sözleşmesini feshetmesi durumunda, bu oyuncudan yüksek tazminat bedeli alacağını bilen yönetim, bu nedenle çok daha rahat hareket edebiliyor. Beşiktaş yönetimi, futbolcu Milan'a gitme konusunda ısrarcı olursa FIFA'ya giderek, sözleşmesi devam eden oyuncusunun ayartıldığını belirtip İtalyanlar'ı da şikayet etmeyi kafasına koydu. Bu durumda hem futbolcu hem de Milan yanacak.

Yine yok!

Beşiktaş, yeni sezon hazırlıklarını dün sabah basına kapalı yaptığı antrenmanla sürdürdü. Avusturya'nın Leogang bölgesinde kamp yapan Beşiktaş yönetimiın idmanına Arjantinli futbolcu Jose Sosa'nın yine katılmadığı bildirildi.

(Milliyet)

Haberin Devamı
YORUM YAZ