MENÜ

Rize'den çifte atak

Yeşil-Mavililer, Avusturyalı orta saha oyuncusu Grünwald’in transferinde sona yaklaştı. Karadeniz ekibi stopere de takviyeyi Çek Cumhuriyeti’den yapıyor, Jakub Brabec ile temaslar sürüyor.

Rize'den çifte atak

Scarione’yi Maccabi’ye kaptıran Çaykur Rizespor, orta saha transferinde rotayı Avusturya’ya kırmıştı.

Teknik direktör Hikmet Karaman’ın çok istediği Alexander Grünwald ile yapılan pazarlıklarda son aşamaya gelindi. 27 yaşındaki futbolcu Karadeniz ekibinin teklifine olumlu yanıt verdi. Kulübüyle ise görüşmeler sürüyor. Rizespor, bonservis bedeli olarak Avusturya Wien’e 500 bin Euro’nun üzerinde bir rakam ödemeyi düşünmüyor. Avusturya Milli Takımı’nda bugüne kadar 7 maça çıkan Grünwald’in kulübüyle olan sözleşmesi 2017’de sona eriyor. Sadece orta alana değil, stoper bölgesine de oyuncu alınacak. Bu konuda da Çek Cumhuriyeti’nde temaslar devam ediyor. Yeşil-Mavililer, daha önce ülkesinin milli takımına da çağrılan Jakub Brabec ile ilgileniyor.

4 gollü stoper

Sparta Prag formasıyla geçen sezon toplam 34 maça çıkan 1.86’lık defans oyuncusu, 4 de gol atmıştı. 24 yaşındaki yıldız futbolcunun piyasa değeri yaklaşık 1.5 milyon Euro olarak gösteriliyor. Çaykur Rizespor, Brabec için şartları sonuna kadar zorlayacak.

Safa Can Konuksever

Haberin Devamı
YORUM YAZ