MENÜ

Pereira her şeyi deniyor

Pereira, sakat ve cezalı oyuncular nedeniyle 11 oluşturmakta zorluk yaşıyor. Portekizli teknik adam idmanlarda 3-5-2 ve 4-3-3 sistemini deniyor, farklı 11’lerle en iyiyi bulmaya çalışıyor.

Pereira her şeyi deniyor

Vitor Pereira’yı kurada Monaco gibi güçlü bir rakibi çekmekten çok, ilk maçtaki eksikler düşündürüyor. Alper, Volkan Şen ve Mehmet Topal cezalı, Volkan Demirel, Fabiano sakat, RvP, Skrtel, İsmail hazır değil. Bu nedenle Portekizli çalıştırıcı kadro oluşturmakta zorlanıyor.

Pereira, en iyiyi bulmak için antrenmanlarda deneme üstüne deneme yapıyor. Portekizli çalıştırıcı idmanlarda oyuncularını iki takıma ayırıyor. Bir takım 3-5-2, diğeri ise 4-3-3 dizilişiyle sahada oluyor. Ardından futbolcular değişimli olarak her iki tarafta da oynuyor.

Skrtel’e yakın takip

Portekizli çalıştırıcı, henüz hiç hazırlık maçında oynamamasına rağmen Martin Skrtel’e as takımda şans vererek, Simon Kjaer ve Roman Neustadter ile uyumuna bakıyor. Ayrıca Slovak futbolcunun fiziksel durumunu da yakından görerek, son kararını vermeye çalışıyor.

Vitor Pereria, Monaco karşısında tercih edeceği taktiği de, sahaya süreceği kadroyu da idmanlarda denemelere devam ettikten sonra, maçtan kısa süre önce belirleyecek.

Yusuf Dursun

Haberin Devamı
YORUM YAZ