MENÜ

Leiva'da son adım

Ön libero arayışını sonlandırmak için düğmeye basan Galatasaray Yönetimi, uzun süredir gündemde bulunan Lucas Leiva’nın işini de bitirmek üzere. Sonunda kulübü Liverpool’la da anlaşan Sarı-Kırmızılılar, Sambacı’ya 3 yıllık imza attıracak.

Leiva'da son adım

İnter’e giden Felipe Melo’nun boşluğunu doldurmak için 1 yıldır çalışmalarda bulunan Galatasaray Yönetimi, artık mutlu sona çok yakın.

Bir süredir gündemde yer alan Lucas Leiva ile her konuda anlaşan Sarı-Kırmızılılar, sonunda Sambacı’nın kulübü Liverpool’u da ikna etmeyi başardı. Galatasaraylı yöneticiler, Niasse transferi için İngiltere’ye yapılacak çıkarmada, Leiva’nın da işini bitirmeyi hedefliyor. Brezilyalı futbolcuya 3 yıllık sözleşme imzalatılacağı da gelen haberler arasında. Riekerink’in ön libero adayları arasında ilk sırada yer alan 29 yaşındaki oyuncunun transferi resmiyete dökülürse, Dzemaili’nin elden çıkarılması bekleniyor. Bu transfer için ne kadar bonservis bedeli ödeneceği konusu ise adeta sır gibi saklanıyor.

9 yıl önce de vardı!

Lucas Leiva hakkındaki en ilginç not ise bundan 9 yıl önce de Galatasaray’ın gündemine gelmiş olması. 2007 yazında Gremio’da oynarken adı Sarı-Kırmızılı kulüple anılan Sambacı, 10 milyon Euro karşılığında Liverpool’un yolunu tutmuştu.

Metin Karabaş

Haberin Devamı
YORUM YAZ