MENÜ

Kayserispor kaleci Muammer'le anlaştı

Kayserispor, PTT 1'inci Ligi'ne düşen Mersin İdmanyurdu'nun 2 futbolcusu Welliton ve Nakoulma'dan sonra 3'üncü oyuncu olarak milli kaleci Muammer Yıldırım'ı renklerine kattı.

Kayserispor kaleci Muammer'le anlaştı

Sarı kırmızılı takım, geçen sene file bekçisi Ali Ahamada'nın yedeği olan Aziz Demircan'ın Konyaspor'a transfer olmasından sonra yerini Mersin İdmanyurdu'nun tecrübeli ismi Muammer Yıldırım'la doldurdu. Teknik direktör Hakan Kutlu, eski takımı Mersin İdmanyurdu'ndan 3'üncü oyuncuyu da Kayserispor'a getirmiş oldu.

Bu arada Kayserispor'un Avusturya'da 24 Temmuz'da başlayacak 12 günlük kampına, isimleri gizli tutulan biri santrfor, 2'si orta saha oyuncusu olmak üzere 3 oyuncuyu daha katacağı ifade edildi.

Öte yandan Kayserispor'un Süper Lig'deki 2016-17 sezonun ilk 7 haftalık diliminde 3 büyük Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray'la gerek kendi evinde gerekse deplasmanda karşılaşacak. Sarı kırmızılı akım, ligin 2'nci haftasında İstanbul'da Fenerbahçe'yle, 3'üncü hafta seyircisi önünde Galatasaray'la, 7'nci haftada ise geçen sezonun şampiyonu Beşiktaş ile puan mücadelesi yapacak.

DHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ