MENÜ

Jose Sosa kazan kaldırdı!

Başkan Fikret Orman’ın sert mesajlarının ardından takıma dönen Jose Sosa, Avusturya kampındaki ilk üç antrenmana çıkmadı. Milan’a gitmek için direnen siyah-beyazlı futbolcunun gemileri yaktığı öğrenildi. Sosa’ya tepkili olan siyah-beyazlıların, İtalyan kulübünü FIFA’ya şikayet etmeye hazırlandığı belirlendi.

Jose Sosa kazan kaldırdı!

Kartal’da Jose Sosa krizi yeniden patlak verdi. Beşiktaş’ın İstanbul’da yaptığı antrenmanların 12’sine katılmayan, Başkan Fikret Orman’ın sert mesajlarının ardından idmanlara çıkmaya başlayan Arjantinli futbolcu, Avusturya kampında yine problem yarattı.

Leogang’taki ilk antrenmana bağırsak enfeksiyonu geçirdiğini ifade ederek katılmayan Sosa, siyah-beyazlı takımın dünkü iki çalışmasına da çıkmadı.

Güneş’in sabrı taştı

Mario Gomez’in şok vedasıyla sarsılan siyah-beyazlı yönetime adeta kafa tutan tecrübeli futbolcunun bu tavrı teknik heyetin tepkisini çekti. Başkan Fikret Orman’ın şiddetli itirazına rağmen takımdan ayrılma fikrinden geri adım atmayan Sosa’nın gemileri yaktığı öğrenildi.

Trabzonspor’u çalıştırdığı dönemde Gustavo Colman’da yaşanan benzer sorunu örnek göstererek Jose Sosa’yı ikna etmeye çalışan Teknik Direktör Şenol Güneş’in de Arjantinli futbolcunun inadı nedeniyle bir hayli üzgün olduğu öğrenildi. Kafası karışık bir oyuncudan verim alamayacağını dile getiren Şenol Güneş, yönetime bu sorunun bir an önce çözülmesi gerektiğini aktardı.

Beşiktaş'a golcü yağdı!

Resmi teklif yok

Jose Sosa için İtalyan kulübü Milan’dan şu ana kadar resmi bir teklif almayan Beşiktaş Yönetimi, Arjantinli futbolcunun durumu hakkında bir toplantı yapacak. Başkan Fikret Orman’ın, Milan’ı, sözleşmesi devam eden bir futbolcuyla gizli görüşmeler yaptığı için FIFA’ya şikayet etmeye hazırlandığı kaydedildi.

Kaynak: Milliyet

Haberin Devamı
YORUM YAZ