MENÜ

‘Fenerbahçe'ye saygıyı abartmamalıyız'

Monaco’nun yıldızı Nabil Dirar, Monaco’nun internet sitesine açıklamalarda bulundu.

‘Fenerbahçe'ye saygıyı abartmamalıyız'

Monaco’nun yıldızı Nabil Dirar, Monaco’nun internet sitesine açıklamalarda bulundu.

Faslı oyuncu, iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini söyleyerek, “Falcao, Germain ve Tisserand aramıza döndü. Ayrıca Djibril (Sidibe) Benjamin (Mendy) aramıza katıldı. Geçen seneye oranla daha güçlü bir takım olduğumuzu söyleyebilirim” diye konuştu. Falcao’nun takım için önemli bir oyuncu olduğunu söyleyen Dirar, “O sadece performansıyla bize yardımcı olmuyor. Aynı zamanda saha içerisinde sürekli bizlerle konuşup, yönlendiriyor” dedi.

‘Korkmamalıyız’

30 yaşındaki oyuncu, Fenerbahçe ile ilgili olarak ise, “Bizim gibi onlar da Avrupa’nın büyük takımlarından biri. Saygı duymalıyız ama bunu abartmaya da gerek yok. Onlardan korkmamalıyız” ifadelerini kullandı.

‘4-4-2’den keyif aldım’

Fenerbahçe gibi Monaco da yeni sezon öncesi taktiksel değişime gitti. Fransız ekibi, geçtiğimiz sezon oynadığı 4-2-3-1’den 4-4-2 sistemine geçiş yaptı. Hazırlık maçlarında bu taktikle sahaya çıktı. Teknik direktör Leonardo Jardim, bu değişimle ilgili açıklamalarda bulundu.

Jardim, “Elimizdeki kadro için en uygun diziliş 4-4-2. Daha ilk denememizde bu taktikle başarılı olabileceğimiz görüldü. Daha dirençli bir takım haline geldik. Açıkçası 4-4-2’den keyif aldım. Şu anda takım, geçen sezona oranla daha iyi durumda” dedi. Fransız basını, Falcao ve Germain’in dönüşü nedeniyle Portekizli teknik adamın böyle bir değişime gittiğini yazdı. Monaco, 4-4-2 ile çıktığı 6 hazırlık maçında 15 gol atarken, kalesinde 12 gol gördü!

Haberin Devamı
YORUM YAZ