MENÜ

Eren yüksekten uçtu

Kasımpaşalı futbolcu, Beşiktaş’ın yıllık 2 milyon Euro’luk önerisine olumsuz yanıt verdi. 28 yaşındaki golcünün Kartal’dan 2.5 milyon Euro’luk talepte bulunduğu ortaya çıktı.

Eren yüksekten uçtu

Siyah-Beyazlılar’ın forvet transferi konusundaki hedefleri arasında yer alan Eren Derdiyok’un, Beşiktaş’ın kendisine önerdiği yıllık 2 milyon Euro’luk transfer teklifini beğenmediği ortaya çıktı.

28 yaşındaki futbolcunun, Siyah- Beyazlılar’dan senelik 2,5 milyon Euro ve ek olarak maç başı da 10 bin Euro’luk talepte bulunduğu ifade edildi. Kasımpaşa Yönetimi’ne başarılı futbolcu için 1 milyon Euro artı Mustafa Pektemek teklifini sunan Siyah-Beyazlılar’ın, bu önerisinin de kabul görmediği, İstanbul temsilcisinin, Eren için 3,5 milyon Euro’luk bonservis bedelinde ısrarcı olduğu ifade edildi.

Birçok kulüp peşinde

Geçen sezon Kasımpaşa formasıyla çıktığı 32 maçta 14 gol ve 5 asistlik performans sergileyen Eren’le, Avrupa’dan birkaç takımın daha ilgilendiği konuşuluyor. Tecrübeli futbolcu ve Kasımpaşa’nın, bu sebepten dolayı Beşiktaş cephesinden gelen tekliflerin artırılmasını istediği ifade edildi.

Orhan Yıldırım

Haberin Devamı
YORUM YAZ