MENÜ

Beşiktaş Eren Derdiyok için 5 milyon Euro önerdi

Kartal, Mario Gomez’in boşluğunu Eren Derdiyok’la doldurmaya karar verdi. Şenol Güneş’in kadrosunda görmek istediği golcü için Kasımpaşa’ya 3 milyon euro bonservis teklif eden yönetimin 5 milyon euroya kadar çıkabileceği belirlendi.

Beşiktaş Eren Derdiyok için 5 milyon Euro önerdi

Mario Gomez’in takımdan ayrılma ihtimalini göz önünde bulundurarak, günler öncesinden golcü arayışına başlayan ve Eren Derdiyok’u listesinin ilk sıralarına yazan Beşiktaş, yetenekli oyuncu için Kasımpaşa’ya resmi teklif yaptı.

Teknik Direktör Şenol Güneş’in en fazla istediği oyunculardan biri olan 28 yaşındaki Derdiyok için kulüpler arasındaki pazarlıkların başladığı ortaya çıktı.

Kasımpaşa Başkan Vekili Hasan Hilmi Öksüz dün yaptığı açıklamada Eren Derdiyok için Beşiktaş’tan teklif aldıklarını doğruladı. Beşiktaş’ın, golcü futbolcu için Kasımpaşa’ya yaptığı ilk teklifin 3 milyon euro olduğu, ancak 5 milyon euroya kadar çıkabileceği iddia edildi. Siyah-beyazlıların, Kasımpaşa’da yıllık 1.2 milyon euro kazanan Eren’e ise takım içindeki dengeleri gözeterek yine bir seviyede bir teklif yapacağı ileri sürüldü.

ETO'O BOMBASI!

Beşiktaş, Eren Derdiyok’ta problem yaşanması halinde ise rotasını yabancı forvetlere çevirecek. Mario Gomez gitmeden önce Samuel Eto’o ismine sıcak bakmayan siyah-beyazlılara, Kamerunlu yıldızın yeniden önerildiği belirlendi. Bony, Dzeko ve Remy gibi golcülerle de ilgilenen Kartal, son yaşanan olaylar nedeniyle yabancı golcü transferinde büyük sıkıntı yaşıyor. Beşiktaş, Şenol Güneş’in çok istediği Eren Derdiyok’u kadrosuna katması halinde yıllar sonra forvet hattını tamamen yerli isimlerden oluşturacak.

16 gol attı

Kasımpaşa’nın, Leverkusen’den transfer ettiği Eren Derdiyok son 2 yılda toplam 16 gole imza attı. 2014-2015 sezonunda sakatlığı nedeniyle sadece 7 maçta forma giyebilen golcü futbolcu 2 gol atarken, 2015-16’da ise 14 kez rakip fileleri havalandırdı. Eren, EURO 2016’da İsviçre Milli Takımı’nın kadrosunda da yer aldı. Eren Derdiyok, Kasımpaşa ile Beşiktaş’ın geçen sezon 3-3 berabere kaldığı lig karşılaşmasında siyah-beyazlı fileleri 2 kez sallamıştı. (Milliyet)

Milan Sosa için Luiz Adriano'yu önerdi

Haberin Devamı
YORUM YAZ