MENÜ

Robin van Persie Fenerbahçe'de kaldı!

Fenerbahçe'de asbaşkan İlhan Ekşioğlu, Hollandalı yıldız Robin van Persie'nin takımda kaldığını duyurdu.

Robin van Persie Fenerbahçe'de kaldı!

Fenerbahçe'ye Robin van Persie müjdesi... Sarı Lacivertli kulübün asbaşkanı İlhan Ekşioğlu, aktif olarak kullandığı Twitter'dan yaptığı açıklamada Hollandalı yıldızın futbol hayatını Fenerbahçe'de sürüreceğini belirtti.

Ekşioğlu, "RvP'nin menajeri kulübümüze gelmiştir ve yapılan görüşmenin ardından kendisinin kulübümüzde futbol yaşantısına devam edeceği bildirilmiştir." yazdı.

Gomez gitti, Persie kaldı!

Beşiktaş'ın Alman forveti Mario Gomez, Türkiye'de son dönemde artan politik tansiyon ve son olarak 15 Temmuz'da bir darbe girişimi yaşanmasıyla futbol hayatına Beşiktaş'ta devam etmeyeceğini açıklamıştı. Van Persie'nin aynı şartlarda takımında kalması ise Sarı Lacivertliler'de büyük memnuniyetle karşılandı.

Forvet hattı tamamlandı

Geçtiğimiz sezon özellikle Moussa Sow'un satılmasının ardından sürekli 2 forvetinin olmasından yakınan ve hücum hattında istediği kadro genişliğinin olmadığını belirten Vitor Pereira için de bu konu en azından şu an için kapanmış gözüküyor. Emenike ve Fernandao'ya artık takımda kalacağı kesinleşen Van Persie de eklendi ve forvet hattı tamamlanmış oldu.

Pereira'yla yeni başlangıç

32 yaşındaki yıldız oyuncunun takımda kalması Pereira'nın elini güçlendirirken, geçtiğimiz sezonun başında araları soğuk olan ikili, sezon sonuna doğru bir gol sevinci sonrası Van Persie'nin, Pereira'ya koşmasıyla adeta barış ilan etmişti.

Çalışmalarını takımla sürdüren Persie'nin, gelecek hafta oynanacak olan Manaco maçında Pereira tarafından ilk 11'de başlatılıp başlayılmayacağı şimdiden merak konusu...

Fenerbahçe de açıkladı

Konuyla ilgili Fenerbahce.org'dan yapılan açıklamada şöyle denildi:

Son dönemde görsel, yazılı ve internet basınında futbolcumuz Robin van Persie’nin kulübümüzden ayrılacağına dair bazı haberler yer almaktadır.

Bu haberler gerçeği yansıtmamaktadır. Hollandalı futbolcunuzun menajeriyle gerekli görüşmeler yapılmış olup, futbolcumuzun herhangi bir kulübe transferi söz konusu değildir.

Kamuoyunun bilgisine sunarız.

FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ

Haberin Devamı
YORUM YAZ