MENÜ

Mert Nobre: İnşallah bu takımı üst lige çıkaracağız

Spor Toto 2. Lig’in yeni ekiplerinden Büyükşehir Belediye Erzurumspor’un, İsviçre’nin FC Wil 1900 takımından transfer ettiği santrfor Mert Nobre, Erzurum’a geldi.

Mert Nobre: İnşallah bu takımı üst lige çıkaracağız

Bir dönem Fenerbahçe ve Beşiktaş formalarını da giyen Nobre, havalimanında Kulüp Başkanı Ali Demirhan ile yöneticiler ve taraftarlar tarafından karşılandı.

Üzerinde Türkiye Milli Futbol Takımı forması bulunan Nobre, uzun araç konvoyu eşliğinde kent merkezine ulaştı.

Demirhan ve Nobre, daha sonra transferin gerçekleşmesinde katkıda bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’i makamında ziyaret etti. Sekmen, kabulünde yaptığı konuşmada, ligin uzun ve yorucu bir maraton olduğunu ancak yılmadan, bıkmadan, usanmadan koşturarak şampiyonluk ipini göğüsleyeceklerine inandığını söyledi.

Yeni transferlerle hem daha fazla seyircinin gelmesinin sağlanacağını hem de spor camiasının da ilgisini takım üzerinde toplayacağını vurgulayan Sekmen, "Herkesin gözü kulağı Erzurum’da olacak." dedi.

"Burası benim vatanım"

Konuşmasına Türkçe olarak "Burası benim vatanım." diye başlayan Nobre de transfer sürecinde emeği geçenlere teşekkür etti.

Türkiye’yi çok sevdiğini ifade eden Nobre, "Sadece ben değil, ailem de çok mutlu. Herkese çok teşekkür ediyorum. Bu destek çok önemli. Sadece benim değil, şehrin hedefi de şampiyonluk. İnşallah bu takımı üst lige çıkaracağız." diye konuştu.

Demirhan ise Spor Toto 2. Lig’de hedeflerinin yine şampiyonluk olduğunu, kadroyu güçlendirerek hedefe ulaşmak istediklerini belirtti.

Türkiye kariyerine 2004 yılında Fenerbahçe ile başlayan Nobre, daha sonra Beşiktaş, Mersin İdmanyurdu ve Kayserispor formalarını giymiş, 2006 yılında Türk vatandaşlığına geçmişti.

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ