MENÜ

Bruma'ya yeni sözleşme önerilecek

Galatasaray ayrılmak isteyen Bruma'yı takımda tutmak için harekete geçiyor.

Bruma'ya yeni sözleşme önerilecek

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ve Sportif A.Ş.Yönetim Kurulu üyesi Levent Nazifoğlu, PSV Eindhoven'in transfer teklifi sonrasında aklı karışan Portekizli genç oyuncunun kafasını rahatlatmak ve Galatasaray'da kalmasını sağlamak amacıyla yeni sözleşme önerecek.

Galatasaray'ın hazırlık kampında sivrilen ismi olarak göze batan ve Sarı Kırmızılı ekibin oynadığı 3 hazırlık maçında da birbirinden klas 3 gol atan Bruma'nın ayrılmak isteğine karşılık, ücretine zam yapılarak yeni sözleşme teklif edilecek. Bruma'ya 5 yıllık yeni sözleşme teklif edilirken yıllık 1 milyon Euro olan ücretinin de 1,5 - 2 milyon Euro arasında bir rakam olması düşünülüyor. Böylece teknik direktör Riekerink'in "Mutlaka kalması gerekir" dediği genç Portekizli'nin kafası rahatlatılıp, performansının olumsuz etkilenmemesi için menajeri ile birlikte görüşme masasına çağrılacak.
Galatasaray ile 2 yıllık sözleşmesi daha bulunan Bruma için PSV Eindhoven Sarı -Kırmızılı kulübe 4,5 milyon Euro bonservis ücreti önermişti. Bu rakamı düşünmeden reddeden Galatasaray yönetiminin, Bruma'nın yeni sözleşmesinde serbest kalma miktarını ise 20 milyon Euro olarak belirlemesi bekleniyor. Bruma için Sporting Lizbon'a 10 milyon bonservis ve artı 2 milyon Euro bonus ödeyen Galatasaray bu parayı Portekizli yıldızın satılması halinde fazlasıyla karlı bir hale getirmeyi planlıyor.

Kadir Çetinçalı-İSTANBUL-DHA


Boca’nın Muslera ısrarı sürüyor

Haberin Devamı
YORUM YAZ