MENÜ

Üstün Bilgi, Altınordu'ya uyum sağladı

Altınordu’nun yeni oyuncusu Üstün Bilgi, "Kariyerim açısından çok doğru tercih yaptığımı düşünüyorum" dedi.

Üstün Bilgi, Altınordu'ya uyum sağladı

Sezon hazırlıklarını Hollanda’da sürdüren PTT 1. Lig ekiplerinden Altınordu’nun Kayseri Erciyesspor’dan transfer ettiği Üstün Bilgi, kariyeri açısından doğru tercih yaptığını belirtti.

Üstün Bilgi, kulübün internet sitesine yaptığı açıklamada, bir forvet oyuncusu olarak çok gol atmayı, kariyer rekoru kırmayı elbette istediğini ancak tüm bunların hedefe ulaşılmaması halinde bir anlamının olmadığını kaydetti.

Bu nedenle Altınordu’nun sistemine uyum sağlamak, ekibin bir parçası olmak ve hedefe kol kola gitmenin çok daha önemli olduğunu belirten Üstün, açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"Bir takım, farklı ancak uyumlu parçalardan oluşur. Tıpkı bir dişli gibi. Şu anda bu sistem, kusursuz çalışmaya başladı. Gençlerle bizim uyumumuz, herkesin hedefine odaklanması, kamp ortamı ve kokladığımız hava, bizi başarıya doğru götürecek temel faktörler. Bunu her gün daha da geliştirip, yolumuza devam etmeliyiz. Bugüne kadar Süper Lig dahil her kategoride forma giyip 89 gol attım. Bursa gibi bir futbol ekolü içerisinde yetiştim. Altınordu’da gerçekten bambaşka bir atmosfer gördüm. Hiçbir adaptasyon sorunu yaşamadım kısa sürede takıma uyum sağladım. Bu formayı giyeceğim için çok mutluyum ve gerçekten kariyerim açısından çok doğru tercih yaptığımı düşünüyorum."

Haberin Devamı
YORUM YAZ