MENÜ

Fırtına, Trabzon'da sahada

İlk etap kampını Slovakya’da tamamlayıp kısa bir izin yapan Trabzonspor, dün tekrar Trabzon’da sahaya indi. Fırtına 3 gün evinde çalışıp Macaristan’a gidecek.

Fırtına, Trabzon'da sahada

Trabzonspor’da yeni sezon hazırlıkları tekrar başladı. Yaklaşık 2 hafta Slovakya’da çalıştıktan sonra Türkiye’ye dönüp kısa bir izin yapan Bordo-Mavililer, dün Trabzon’da tekrar sahaya indi. Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde akşam saatlerinde gerçekleştirilen antrenmanda teknik heyet düşük tempolu bir çalışma yaptırdı.

İdman öncesindeki kısa toplantıda ise teknik direktör Ersun Yanal’ın öğrencilerine, “İlk etaptaki performansınız için hepinizi kutlarım. Asıl önemli etap şimdi başlıyor. Bir kez daha tekrarlıyorum; hepinize karşı eşit mesafedeyim. Bu formayı kim hak ederse onlar giyecek. Özel maçlarda hepinize şans vereceğim, umarım bu fırsatın kıymetini bilir ve değerlendirirsiniz” dediği belirlendi. Karadeniz temsilcisi bugün, ilk etabı salonda akşam ise sahada olmak üzere çift antrenmanla hazırlıklarına devam edecek. Fırtına, 24 Temmuz’da ise yaklaşık 20 günlük kamp için Macaristan’a gidecek. Bu süre içinde de Bordo-Mavililer’in 6 özel karşılaşma oynayacağı açıklanmıştı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ