MENÜ

Belhanda'da sona doğru!

Dinamo Kiev’in gözden çıkardığı Faslı yıldız konusunda büyük ölçüde anlaşma sağlandı. Belhanda’nın kiralık olarak transferinin önümüzdeki hafta tamamlanması bekleniyor.

Belhanda'da sona doğru!

Fenerbahçe, Aatif dışında tüm transferlerini savunma hattına yapmıştı.

Sarı-Lacivertliler, Skrtel’e de imza attırdıktan sonra gözünü 10 numara transferine çevirdi. Yönetim, Younes Belhanda ve Mathieu Valbuena’ya ağırlık verdi.

Valbuena, darbe girişiminin olduğu akşam İstanbul’daydı ve yaşananlardan fazlasıyla etkilendi. Fransız yıldız bu nedenle yapılan görüşmelerde ağırdan aldı. Valbuena konusunda gelişme yaşanmayınca, ön plana çıkan isim Belhanda oldu.

'Daha hazırlar ama zaafları var'

Süper Kupa’da oynamadı

Ukrayna ekibinin teknik patronu, Fenerbahçe’nin eski yıldızı Sergei Rebrov. Rebrov, geçtiğimiz sezonun ikinci yarısında Schalke’ye kiralanan Belhanda’yı yeni sezonda da takımda düşünmüyor. 26 yaşındaki futbolcu, Shakhtar ile oynanan ve penaltılarla kazanılan Ukrayna Süper Kupası mücadelesinde kadroya alınmadı. Dinamo Kiev, gözden çıkardığı Belhanda için Fenerbahçe’nin yaptığı kiralama teklifini büyük ölçüde kabul etti.

Vitor Pereira: 3-5-2 ile daha iyiyiz

2013’te kapıdan dönmüştü

Faslı futbolcu da 2013’te kapısından döndüğü Fenerbahçe’ye gelmeye sıcak bakıyor. Teknik direktör Rebrov da öğrencisine bu yönde tavsiyede bulundu. Diego Ribas ile yollarını resmi olarak ayıran Sarı-Lacivertliler, Belhanda transferini önümüzdeki hafta tamamlamayı hedefliyor. Pereira, bu transferin bitmesini dört gözle bekliyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ