MENÜ

Schweinsteiger'den ikinci müjde

Siyah-Beyazlılar’a, Alman yıldızın ardından kulübü Manchester United’dan da sevindirici haber geldi. Kırmızı-Şeytanlar, Beşiktaş’tan gelen satın alma opsiyonlu kiralama teklifine olumlu yanıt verdi.

Schweinsteiger'den ikinci müjde

Yeni sezonda Vodafone Arena’ya dünyaca ünlü bir yıldız getirmek için çalışmalara başlayan Siyah-Beyazlılar, bu doğrultuda Alman futbolunun simge ismi Bastian Schweinsteiger’in peşine düşmüştü. 31 yaşındaki orta alan oyuncusuyla menacerler aracılığıyla ilk teması kuran yönetim, yıldız isimden olumlu geri dönüş almasının ardından Manchester United yönetiminden de beklediği geri dönüşü aldı.

Kırmızı Şeytanlar’ın yeni menaceri Jose Mourinho’nun kadro alternatifleri arasında yer almayan tecrübeli futbolcu için Kartal’dan gelen satın alma opsiyonlu öneriye sıcak bakan United’ın, resmi kararını bu hafta içerisinde Beşiktaş’a iletmesi bekleniyor.

Anlaşma haberini bekliyor

Geçen hafta Sırp tenisçi Ana Ivanovic’le evlenen ve İtalya’da balayında bulunan Bastian Schweinsteiger’in de, geleceği hakkındaki durumu yakından takip ettiği ve menacerinden sık sık Beşiktaş ile Manchester United arasındaki görüşmeler konusunda bilgi aldığı bildirildi.

Geçen sezon Manchester United formasıyla 31 maça çıkan 1,83’lük futbolcu, takımına 1 gol ve 1 asistlik katkı sağlamış; ardından Almanya Milli Takımı’yla birlikte Euro 2016’da 5 maçta boy göstermiş ve 1 gol atmıştı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ