MENÜ

Altınordu, Hollanda'ya gitti

İkinci etap çalışmalarını 31 Temmuz’a kadar Arnhem’de sürdürecek İzmir temsilcisi, 3 hazırlık karşılaşması oynayacak.

Altınordu, Hollanda'ya gitti

PTT 1. Lig ekiplerinden Altınordu, ikinci etap kamp çalışmaları için Hollanda’ya hareket etti.

Altınordu Kulübünden yapılan yazılı açıklamada, 2016-2017 sezonunda hedefini ilk 6 olarak belirleyen takımın, ikinci etap kamp programı için Adnan Menderes Havalimanı’ndan Almanya’nın Düsseldorf kentine gittiği belirtildi. Kafilenin buradan kara yoluyla Hollanda’nın Arnhem kentine gideceği kaydedildi.

Altınordu’da pasaport işlemleri devam eden ve transfer evrakları bugün tamamlanacak Abdulkadir Parmak ile Mazlum Demir’in, kampa daha sonra katılacağı bildirildi.
Arnhem’de Hollanda 2. Lig ekiplerinden üçüyle hazırlık maçı yapacak kırmızı-lacivertli ekibin, 22 Temmuz Cuma günü Cambuur, 26 Temmuz Salı günü Den Bosch ve 29 Temmuz Cuma günü de Oss ile karşılaşacağı, 31 Temmuz Pazar günü İzmir’e döneceği aktarıldı.

Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, Hollanda kampının çok verimli geçmesini beklediklerini belirterek, "Geçtiğimiz sezon da sadece bize ait tesiste, yüksek konsantrasyonla çalışma ortamı bulmuştuk. Arnhem’de hem ülkemizi hem de İzmir ve kulübümüzü yine çok iyi temsil edeceğiz. Teknik ve taktik çalışmaların yanı sıra oyuncularımızın daha iyi kaynaşmasını da sağlayacağız." ifadelerini kullandı.

Hollanda kampının kadrosunda yer alan futbolcular şunlar: Erce Kardeşler, Murat Hocaoğlu, Ali Emre Yanar, Berke Özer, Sinan Osmanoğlu, Yusuf Abdioğlu, Yusuf Acer, Uğur Arslan Kuru, Emre Kara, Recep Yemişçi, Kerim Alıcı, Ozan Tahtaişleyen, Yusuf Yalçın Arslan, Arif Morkaya, Serkan Göksu, Erdoğan Yeşilyurt, Alican Özfesli , Berk Erel, Barış Alıcı, Sertaç Çam, Umut Sözen, Kenan Karışık, Göksu Türkdoğan, Fatih Aktay, Üstün Bilgi.

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ