MENÜ

On beşinci etabı Jarlinson Pantano kazandı

Yol bisikletinin en prestijli yarışı Fransa Bisiklet Turu’nun (Le Tour de France) on beşinci etabında, Iam Cycling takımının Kolombiyalı bisikletçisi Jarlinson Pantano birinci oldu.

On beşinci etabı Jarlinson Pantano kazandı

Bourg-en-Bresse ile Culoz yerel idareleri arasındaki 160 kilometrelik parkurda düzenlenen on beşinci etabı Pantano, 4 saat 24 dakika 49 saniyelik derecesiyle birinci sırada tamamladı.

Etapta, Tinkoff takımından Polonyalı bisikletçi Rafal Majka ikinci, Ag2r La Mondiale ekibinden Fransız Alexis Vuillermoz ise üçüncü sırada yer aldı. Bu sonuçların ardından genel klasmanda liderliğini sürdüren Sky takımının Büyük Britanyalı bisikletçisi Christopher Froome, yarınki etapta sarı mayoyu taşımaya devam edecek.

Turun on altıncı etabı, Moirans-en-Montagne (Fransa) ile Bern (İsviçre) arasındaki 209 kilometrelik parkurda yarın yapılacak.

Bu yıl 103’üncüsü organize edilen Fransa Bisiklet Turu, 24 Temmuz Pazar günü Fransa’nın başkenti Paris’te son bulacak. Tura katılan sporcular, 21 etap sonunda 3 bin 519 kilometre pedal çevirecek.

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ