MENÜ

Konyaspor harekatı

Yeşil-Beyazlılar 3 koldan atağa kalktı... Forvete Deniz Kadah’ı almak için pazarlıkları sürdüren Konyaspor, Trabzonlu Sefa Yılmaz’ı da ikna etmeye çalışıyor. 10 numara transferinde ise tek hedef; Oscar Scarione.

Konyaspor harekatı

UEFA Avrupa Ligi’nde direkt olarak gruplarda mücadele edecek olan Konyaspor, Türkiye’yi Avrupa’da iyi şekilde temsil etmek istiyor. Bu doğrultuda Yeşil-Beyazlılar iyi bir kadro oluşturmak için çalışmalarını sürdürüyor. İlk etapta piyasanın düşmesini bekleyen Anadolu Kartal’ı artık transfere hız verdi. Takviye yapılacak bölgeler belli. Öncelikle iyi bir forvet alınacak. Bu konuda hedef Deniz Kadah. Rizespor ile sözleşmesi sona eren 29 yaşındaki golcüyle pazarlıklar sürüyor. Anlaşma an meselesi. Sağ kanada düşünülen isim ise Sefa Yılmaz. Trabzonspor’da kadro dışı olan ve kulübünün göndereceği Sefa ikna edilmeye çalışılıyor. Başarılı futbolcuyla Bursaspor ve Başakşehir de yakından ilgileniyor. 10 numara transferinde de hedefte bomba bir isim var: Oscar Scarione...

Kocaman çok istiyor

Beşiktaş ve Fenerbahçe’yle de adı geçen Arjantinli yıldızın bonservis maliyeti yok. Kasımpaşa ile mukavelesi sona eren 30 yaşındaki futbolcu geçen sezon çıktığı
28 maçta attığı 11 golle dikkat çekti. Hücum müthiş katkı sağlayan Scarione, mücadeleci oyunu yüzünden de Aykut Kocaman’ın radarına girdi. Konyaspor Yönetimi yıllık maaş maliyetini azaltmak istiyor.

Ömer Necati Albayrak

Sen neymişsin be Ali!

Konyaspor yeni sezon hazırlıkları kapsamında Avusturya’da kampta... Günde çift idman yapan Yeşil-Beyazlı takımda futbolcuların neşesi yerinde. Tarihinin en başarılı sezonunu geride bırakan Konya’nın dünkü antrenmanına Ali Turan damgasını vurdu. 33 yaşındaki kaptan bir ara kaleye geçti. Arkadaşlarıyla iddiaya giren tecrübeli futbolcu, “Gol atarsanız 10 Euro veririm, kurtarırsam 20 Euro alırım” dedi. Konu iddia olunca kalecilere taş çıkartan bir performans ortaya koyan başarılı stoper, 120 Euro kazandı!

Haberin Devamı
YORUM YAZ