MENÜ

Konyaspor kombinede Fenerbahçe ve Galatasaray'ı solladı

Atiker Konyaspor, ilk günden 17 bin kombine satışına ulaşarak Fenerbahçe (6 bin) ve Galatasaray’a (3 bin) fark attı. 10 bin satış daha bekleyen ekip, gelecek sezon dolu tribünlerle rakiplerine korku salmaya hazırlanıyor.

Konyaspor kombinede Fenerbahçe ve Galatasaray'ı solladı

Geçtiğimiz sezon Spor Toto Süper Ligi’ni 66 puanla 3. sırada tamamlayan ve UEFA Avrupa Ligi’ne katılma hakkı elde eden Atiker Konyaspor, kombine satışlarında rekora koşuyor.

Kombine kartların piyasaya çıkışının daha ilk gününde 17 bin satış rakamına ulaşan Yeşil-Beyazlılar, şimdiden Fenerbahçe (6 bin) ve Galatasaray (3 bin) gibi iki büyük İstanbul ekibini geride bırakmayı başardı. Sezon başında kombineler için 20 bin satış hedefi açıklayan Konyaspor’un lig maratonu başlamadan yaklaşık 10 bin kombine daha satarak rekor kırması bekleniyor.

Baydar: ‘Rekor bekliyoruz’

Çarşamba günü başlayan satışlara olan yoğun ilgiden memnun olan ve taraftarlara teşekkür eden Atiker Konyaspor Basın Sözcüsü Ahmet Baydar, bu sayının Avrupa maçlarına kadar artacağını söyledi.

Baydar, “Genel satışların ilk gününde 17 bin kişiye ulaşılması, 20 bin hedefinin aşılacağı ve rekor düzeyde kombine kart satışının gerçekleşeceğini göstermektedir. Bu bağlamda kombine kart satışlarına ilk günden itibaren yoğun ilgi gösteren taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz” sözlerini sarfetti.

Haberin Devamı
YORUM YAZ