MENÜ

"Denizlispor ileride daha iyi yerlere gelecek"

PTT 1. Lig takımlarından Denizlispor’un kulüp başkanı Süleyman Urkay, takımın gelecekte daha iyi yerlerde olacağını belirtti.

"Denizlispor ileride daha iyi yerlere gelecek"

PTT 1. Lig takımlarından Denizlispor’un kulüp başkanı Süleyman Urkay, takımın gelecekte daha iyi yerlerde olacağını belirtti.

Yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı makamında ziyaret eden Urkay, burada yaptığı açıklamada, Denizlispor’u ileriye taşımak için yönetim kurulu üyeleriyle birlikte büyük bir sorumluluk aldıklarını ifade ederek, Zolan’a verdiği destek nedeniyle teşekkür etti.

Göreve yeni başlamalarına rağmen büyük bir gayretle çalışacaklarını dile getiren Urkay, takımın şehrin bir markası ve değeri olduğunu aktararak, "Bize düşen görev, bu takımı daha ileriye taşımaktır. Bunun için de hepimiz elimizden geleni yapacağız. Üzerimize düşeni layıkıyla yerine getireceğiz. Bunun bilinmesi gerekiyor. Göreceğiz, Denizlispor ileride daha iyi yerlere gelecek. Başkanımızın takıma geçmişten beri sonsuz destekleri oldu. Aynı desteği, aynı katkıyı yine sunacağına inanıyorum." diye konuştu.

Osman Zolan ise belediyenin her zaman kulübe destek olduğunu, bundan sonra da destek olmaya devam edeceklerini kaydetti. Takımın son dönemde yaşadığı sıkıntıları hatırlatan Zolan, "Türk futbolundaki diğer kulüplerde de aynı sıkıntılar var ama Denizlispor bunun üstesinden gelebilecek güçte. İnşallah yeni başkan ve yönetimimizle birlikte Denizlispor’un daha ileriye taşınması noktasında gayret gösterilecek." ifadelerini kullandı.

Geçmişte Denizlispor’un büyük başarılara imza attığını anlatan Zolan, takımın başarılı günlere döneceği konusunda inancının olduğunu sözlerine ekledi. Urkay, Zolan’a isminin yazılı olduğu 20 numaralı Denizlispor forması hediye etti.

Haberin Devamı
YORUM YAZ