MENÜ

Tunay Torun: Hedefimiz Avrupa kupaları

Kasımpaşa'nın başarılı futbolcusu Tunay Torun, yeni sezonda amaçlarının Avrupa kupalarına katılmak olduğunu söyledi.

Tunay Torun: Hedefimiz Avrupa kupaları

Kasımpaşa'nın başarılı futbolcusu Tunay Torun, yeni sezonda amaçlarının Avrupa kupalarına katılmak olduğunu söyledi.

Spor Toto Süper Lig takımlarından Kasımpaşa, Bolu'nun Gerede İlçesi'ndeki kampta sabah yaptığı antrenman ile çalışmalarını sürdürdü.

Teknik direktör Rıza Çalımbay yönetimindeki idmanda taktik ağırlıklı çift kale maç yapıldı. Antrenmanın ardından 2.5 yıldır lacivert beyazlı ekipte forma giyen Tunay Torun, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Kampın zor geçtiğini belirten Tunay Torun, "Sabah erken saatlerde koşuyoruz, ağır idmanlar yapıyoruz. Ama bunlara ihtiyacımız var. Önümüzde yeni bir sezon var ve bunu en iyi şekilde geçirmek istiyoruz. Biz elimizden geleni yapıyoruz. Amacımız herzamanki gibi Avrupa kupalarına katılmak. İnşallah bu sezon bu hedefimize ulaşacağız" dedi.

Eksikleri olduğunu, geçen seneye göre daha küçük bir kadroya sahip olduklarını ifade eden Tunay Torun, "Takımımızdan giden bazı futbolcular var. Onların eksikliğini de kapatıp inşallah tam kadro olarak yeni sezonu açacağız" diye konuştu.

Geçen sezon devre arasında İngiltere'nin Blackburn takımından transfer edilen Gine asıllı Fransız oyuncu Begali Fode Koita ise şöyle konuştu:

"Hepimiz bu kampın sezon boyunca bize ne kadar yardımcı olacağının farkındayız. Bu sezon benim için yeni bir sezon olacak. Kendimi takıma adapte edebildim. Buradaki takım arkadaşlarım bana kendimi iyi hissettiriyor. Sezondaki maçlara kendimizi hazırlıyoruz. Ben de iyi çalışıp, kendimi hazırlayarak iyi bir performans sergilemeyi istiyorum. Geçen sezon geçirdiğim sakatlık nedeniyle gerçek performansımı sergileyemedim. Bu sezon kendimi daha iyi hissediyorum. Geçen yıl vücudum oldukça yorgundu ve iyi durumda değildi. Burada çok çalışarak kendimi hazırlıyorum. Umarım her şey istediğimiz gibi olur."

DHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ