MENÜ

PTT 1.Lig'de transfer gelişmeleri

PTT 1.Lig'de takımlar yeni sezona güçlü girmek için takımlarını güçlendirmek için çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. İşte takımların hamleleri...

PTT 1.Lig'de transfer gelişmeleri

Sivas’ta yolcular artıyor

Sivasspor’un teknik direktörü Osman Özköylü, takımdaki son durumla ilgili konuştu. Yabancı sınırlaması nedeniyle birçok futbolcuyla yollarını ayırdıklarını belirten Özköylü, John Boye ve Cristian Tanase’nin de takımdan ayrılabileceğini ifade ederken şunları söyledi: “Barrales devam edecek. Oumari devam ediyor. Setkus ile konuştuk. O da yüzde 99 oranında kalacak” diye konuştu.

Göztepe’de 2 imza

Okan Buruk yönetiminde Süper Lig’e yükselmek isteyen Göztepe’de imzaların ardı arkası kesilmiyor. Sarı-Kırmızılılar, son olarak Hacettepe’den Soner Dikmen ve Burak Çolak’ı satın alma opsiyonlarıyla birlikte 1+1 yıllığına kiraladı. Ankara ekibi ile 128 maça çıkan 1993 doğumlu Burak’ın kariyerinde 33 gol bulunuyor. 112 maça çıkan 1993 doğumlu Soner’in ise 11 golü var.

Manisaspor’da 2 fire

Manisaspor, yeni sezon öncesi iki önemli fire verdi. Geçen sezondan kalan alacakları nedeniyle TFF kanalıyla kulübe ihtarname gönderen kaleci Bayram ve forvet oyuncusu Hasan Ahmet,
1 aylık sürede paraları ödenmeyince sözleşmelerini tek taraflı olarak feshetti. Antrenmanda arkadaşlarıyla vedalaşan Bayram, 200 bin TL’lik alacağı için kendisine 80 bin TL teklif edildiğini belirtti.

Antep’ten iki bomba

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, Uche Kalu ve Yasin Palaz’ı kadrosuna kattı. Adanaspor’da oynayan 30 yaşındaki forvet Uche Kalu ve Alanyaspor’da forma giyen 28 yaşındaki sağ bek Yasin Palaz, kendilerini Mavi-Beyazlı kulübe 2 yıllığına bağlayan sözleşmeyi, başkan Osman Toprak’ın yanında imzaladı.

Mehmet Sak, Malatya’da

Dış transfer görüşmelerini sürdüren Yeni Malatyaspor, listesindeki en önemli isimlerden Mehmet Sak ile anlaşmaya vardı. Adanaspor ile olan sözleşmesi devam eden başarılı futbolcuyla her konuda anlaşma sağlanırken, orta sahada görev yapan Sak’ın anlaşmanın resmiyete dökülmesinden sonra Bolu kampına katılacağı belirtildi.

Samsun içeride tamam!

Samsunspor’un sportif direktörü Coşkun Zeren, iç transfer çalışmalarını Galin Ivanov ile anlaşarak tamamladıklarını bildirdi. FIFA’nın verdiği 2 dönem transfer yasağı nedeniyle sadece sözleşmesi biten oyuncularla görüşme yapabildiklerini hatırlatan Zeren, “Geçen yıl kadromuzda bulunan Bulgar futbolcu Galin Ivanov ile de prensip anlaşmasına vardık. Kampa katılacak” diye konuştu.

Urfa’dan 3 transfer

Yeni yönetimiyle hedefi Süper Lig olarak belirleyen Şanlıurfaspor, Süper Lig takımlarından Karabükspor’dan İsmail Dinler, İzzet Yıldırım ve Gençlerbirliği’nden Artun Akçakın ile anlaştı. Transfer çalışmalarını sürdüren Sarı-Yeşilli ekip, daha önce teknik direktör Ünal Karaman’ın yanı sıra kaleci Tomic, Fevzi Özkan, Abdulaziz ve Hüseyin Kala ile sözleşme imzalamıştı.

Balkes’te Nizamettin tamam

Yeni sezon öncesi kadrosunu Atilla Özmen, Doğa İşeri, Oğuz Yılmaz, İshak Çakmak, Mehmet Boztepe, Abdülkadir Özgen, Christian Bekamenga ve Dauted N’Dongala ile güçlendiren Balıkesirspor, bir süredir antrenmanlara çıkan Nizamettin Çalışkan’la da anlaştı. Geçen sezon boşta kalan tecrübeli futbolcuyla resmi sözleşme imzalanacağı bildirildi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ