MENÜ

Boluspor 4 futbolcuyla sözleşme imzaladı

PTT 1. Lig takımlarından Boluspor, Göztepe’den Özgür İleri, Trabzonspor’dan Oğulcan Gökçe, Gençlerbirliği’nden Berat Tosun ve Yusuf Emre Gültekin ile ikişer yıllık sözleşme imzaladı.

Boluspor 4 futbolcuyla sözleşme imzaladı

PTT 1. Lig takımlarından Boluspor, Göztepe’den Özgür İleri, Trabzonspor’dan Oğulcan Gökçe, Gençlerbirliği’nden Berat Tosun ve Yusuf Emre Gültekin ile ikişer yıllık sözleşme imzaladı.

Kulüp binasında düzenlenen imza törenine, kulüp başkanı Necip Çarıkcı, yönetim kurulu üyeleri ve futbolcular katıldı. Çarıkcı, burada yaptığı konuşmada, 4 futbolcu ile daha sözleşme imzalayacaklarını belirtti.

Özgür İleri’nin 3 gün önce takıma katıldığını kaydeden Çarıkçı, şunları söyledi:

"Özgür, Çanakkale çıkışlı ve daha sonra Gençlerbirliği ardından Göztepe’de oynayan oyuncumuz. Özgür, Süper Lig’de top oynamış kardeşimiz. Daha sonradan Yusuf Emre Gültekin ile tekrar anlaştık. Geçen sene Boluspor’a çok önemli katkıları oldu. Stoper mevkisinde ihtiyaç duyduğumuz ve 1 aydan bu yana görüştüğümüz Trabzonspor’dan Oğulcan Gökçe ve son olarak da bugün Gençlerbirliği’nden Berat Tosun kardeşimiz imza attı. Özgür, Yusuf ve Oğulcan ile 2 yıllık mukavele yaptık. Berat’la da 2 yıllığına Gençlerbirliği’nden ek sözleşme yapılarak anlaştık."

Sabah saatlerinde Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav ile Ankara’da bir araya geldiğini ifade eden Çarıkçı, Berat Tosun ve Yusuf Emre Gültekin transferlerinde iyi niyeti dolayısıyla Cavcav’a teşekkür ettiğini vurguladı. Geçen sezon Boluspor’da kiralık olarak forma giyen Yusuf Emre Gültekin ise mutlu olduğunu bildirerek, "Geçen sene zaten buradaydım. Geçen sezon istediğimiz sonuçları elde edemedik. Bu sene başkanımızın gelmesiyle beraber tekrar bir çıkış yakalamak istiyoruz." şeklinde konuştu.

Yusuf Emre Gültekin, hedefleri olduğunu bildiği için Boluspor’u tercih ettiğini belirterek, "Ben de genç bir oyuncuyum. Başkanıma teşekkür ediyorum. Ayrıca Fuat hoca, benim ilk teknik direktörüm. Hocamızla birlikte burada inşallah bu sene Süper Lig’e çıkacağız." ifadesini kullandı.

Göztepe’den transfer edilen Özgür İleri de Çarıkcı’nın kendisine kulübün hedefleri hakkında bilgi verdiğini kaydederek, "Başkanımız Boluspor’un hedeflerinden bahsetti. Ben de iyi hedefi olan bir takımda forma giymekten dolayı çok mutlu olacağım. İnşallah bu sezon bizim açımızdan çok iyi geçer. Bize inananları ve güvenenleri mahcup etmeyiz." dedi.

Gençlerbirliği’nden Boluspor’a katılan Berat Tosun ise, "Öncelikle her şeyin hayırlısı olsun. İnşallah Boluspor’u daha iyi yerlere getireceğiz. Bunun için elimden gelen bütün mücadeleyi her zaman göstereceğim." değerlendirmesinde bulundu.

Oğulcan Gökçe de hedefleri olan bir kulübe geldiğinin farkında olduğunu ifade ederek, kendisinin de Boluspor’un başarısı için elinden gelen katkıyı vermeye çalışacağını belirtti.

Yapılan konuşmaların ardından Boluspor’a transfer olan 4 futbolcu sözleşmeleri imzaladı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ