MENÜ

Bursaspor yeni sezon hazırlıklarını sürdürdü

Bursaspor yeni sezon hazırlıklarını Özlüce Tesisleri'nde yaptığı çalışmalarla sürdürdü. Yapılan testler nedeniyle akşam antrenmanı eksik bir kadro ile gerçekleştirildi.

Bursaspor yeni sezon hazırlıklarını sürdürdü

Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu yönetiminde yapılan ve 1,5 saat süren çalışmada, yeşil beyazlı futbolcular, ısınmanın ardından, pas ve koordinasyon çalışması yaptı.

CYBEX TESTİNE GİRDİLER

Sabah Acıbadem Bursa Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçen yeşil beyazlı futbolculardan Emre Taşdemir, Aziz Eraltay, Yaya Sane,Sinan ve Merter cybex testine girmeleri nedeniyle akşam antrenmanında yer alamadı. Çalışmaya izinli olan Harun, Sivok, Necid. Dzsudzsak ve Almanya'da ameliyat olan Şamil Çinaz katılmadı. Ayağında sakatlığı bulunan Cristobal Jorquera ise fizyoterapist eşliğinde tedavi sonrası yürüyüş yaptı.

HARUN TAKIMLA AVUSTURYA'YA GİDECEK

Fransa'da yapılan Avrupa Futbol Şampiyonası için A Milli takım kadrosunda yer alan Harun Tekin, teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun 25 Temmuz'a kadar izin vermesine karşın, 19 Temmuz'da tatilini bitireceğini ve takımla birlikte Avusturya'ya gideceği bildirdi. Harun Tekin'in bu jesti teknik kadro ve yönetimi sevindirdi.

DE VALLE 22.30'DA GELECEK

Bursaspor'un yeni transferlerinden Venezüellalı Yonathan Del Valle bu gece 22.30'da İstanbul'a gelecek. Siyahi oyuncunun yarın akşam yapılacak olan antrenmana katılması bekleniyor.

YÖNETİMDEN VALİ KÜÇÜK'E ZİYARET

Bursaspor Yönetim Kurulu, Bursa Valiliğine atanan İzzettin Küçük'ü yarın saat 11.30'da ziyaret edecek. Başkan Ali Ay ile yöneticilerin kulüple ilgili olarak İzzettin Küçük'e bilgi vermesi bekleniyor.

Cemal EKENTOK/ BURSA (DHA)

Haberin Devamı
YORUM YAZ