MENÜ

Kolarov artık sabırsız

Aleksandar Kolarov, Beşiktaş’la yaptığı görüşmelerden olumlu sonuç aldı ve artık transferin bitmesini beklemeye başladı.

Kolarov artık sabırsız

Sol bek için düşünülen isimler arasında ilk sırada yer alan Aleksandar Kolarov, Beşiktaş’la yaptığı görüşmelerden olumlu sonuç aldı ve artık transferin bitmesini beklemeye başladı.

Kolarov’un kulübü Manchester City ile 4 milyon Pound’a bonservis konusunda anlaşma sağlayan Kara Kartal, Gökhan Töre’nin West Ham United’a kiralanmasından elde edilen parayı bu hafta içinde almayı planlıyor.

30 yaşındaki Sırp sol bekin de gelişmeleri yakından takip ettiği ve bir an önce mutlu sona ulaşılmasını dört gözle beklediği bildirildi. Tecrübeli oyuncunun, Türkiye ve Beşiktaş hakkında tüm bilgileri de vatandaşı olan Dusko Tosiç’ten aldığı ifade edildi.


Gökhan Töre yarın West Ham United kampına katılıyor!


Alternatif isim Büttner

Geçmiş sezonlarda da Beşiktaş için adı geçen Aleksander Büttner’in bir kez daha gündeme geldiği öğrenildi. Aleksandar Kolorav transferinde bir sıkıntı yaşanması halinde B planını da hazır tutan Beşiktaş, geçen sezonu Belçika temsilcisi Anderlecht’te kiralık olarak geçiren ve bonservisi Rus ekibi Dinamo Moskova’da olan Büttner’le temasa geçti.

27 yaşındaki Hollandalı oyuncudan olumlu yanıt alan Kara Kartal, Sırp oyuncuda mutlu sona ulaşamazsa hemen Büttner’i almaya çalışacak. Bonservisi 2.5 milyon Euro civarında olan tecrübeli oyuncunun kiralık olarak kadroya katılması düşünülüyor.


Mustafa Pektemek’e büyük tepki

Haberin Devamı
YORUM YAZ