MENÜ

Bursaspor'da tempo yükseliyor

Bursaspor yeni sezon hazırlıklarının üçüncü gününde temposunu yükseltmeye başladı.

Bursaspor'da tempo yükseliyor

Bursaspor yeni sezon hazırlıklarının üçüncü gününde temposunu yükseltmeye başladı.

Yenilenen kadrosuyla bu sezon üst sıralarda mücadele ederek Avrupa kupalarına katılmaya hak kazanan bir başarıyı hedefleyen Bursaspor'da, çalışmalar teknik direktör Hamza Hamzaoğlu yönetiminde Özlüce Tesisleri'nde devam ediyor.

Yeşil beyazlı futbolcular, eğlenceli bir ısınmanın ardından, topla dripling yaptı. İkinci bölümde ise Hamzaoğlu futbolcuları gruplara ayırarak 6'ya 3 oyunlar oynattı.

Bursaspor'un bugün akşam yapılan çalışmasına Avrupa Şampiyonasına katılan ve izinli olan futbolcuların yanı sıra fizyoterapistler tarafından tedavileri sürdürülen Emre Taşdemir ile Cristobal Jorquera katılmadı. Sağ ayak bileğinde sıkıntısı olan Jorquera daha sonra sahaya çıkarak düz koşu yaptı.

YONATHAN DE VALLE GELİYOR

Yeşil beyazlıların yeni transferlerinden Venezüellalı Yohatan de Valle bugün Türkiye'ye gelecek. Copa Amerika'daki performansıyla beğenilen de Valle durumuna göre yarın antrenmana katılabilecek.

KONTROLLER BAŞLIYOR

Yeni sezon öncesinde Bursasporlu futbolcuların sağlık kontrolleri, Acıbadem Bursa Hastanesi'nde gruplar halinde yapılacak. Grup daha sonra cybex testinden geçecek.

DHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ