MENÜ

Şener Özbayraklı: Umarım daha fazla süre alırım

Fenerbahçeli futbolcu Şener Özbayraklı, "Bu sene inşallah maçlarda daha fazla süre alırım ve takıma katkı veririm" dedi.

Şener Özbayraklı: Umarım daha fazla süre alırım

Fenerbahçeli futbolcu Şener Özbayraklı, yeni sezonda daha fazla süre almayı umduğunu söyledi.

Şener, FB TV’ye yaptığı açıklamada, geçen sezon başında Fenerbahçe’ye geldiğini ve en iyi şekilde kendini hazırladığını belirterek, "Çok maçta da görev aldım. Yeterince tecrübe sahibi oldum. Bu sene inşallah maçlarda daha fazla süre alırım ve takıma katkı veririm. İnşallah hedeflerimize en iyi şekilde ulaşırız" diye konuştu.

Fenerbahçe Resort ve Sport Topuk Yaylası Tesisleri’nde yaptıkları kampa değinen Şener, şöyle konuştu:

"İnşallah herkes için sakatlıksız iyi bir sezon geçer. Geçen yıl da ben buradaki atmosferi yaşadım. Şu an gerçekten çok iyi şartlar mevcut. Bunu en iyi şekilde değerlendiriyoruz. Milli takımda yer alan oyuncular olarak biz kampa biraz geç katıldık. Henüz buraya geleli 2-3 gün oldu. Takım arkadaşlarımız ve hocalarımızla çok iyi çalışıyoruz. İnşallah en iyi şekilde hazırlanır ve sezona iyi başlarız."

Takımın yeni transferleri konusunda ise sarı-lacivertli oyuncu, "Fenerbahçe büyük bir kulüp ve yeni transferlerin bunun farkında olduklarına inanıyorum. Yeni takıma alışmak tabii ki zor, bizim için de zordu ama onların kaliteleri belli. Tanıdığımız futbolcular da var. Bundan sonra gelecek transferler de olacak. İnşallah takıma katkı verirler ve en iyi şekilde sezona başlarlar" şeklinde ifadeler kullandı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ