MENÜ

Kasımpaşa Gerede'de kampta

Spor Toto Süper Lig takımlarından Kasımpaşa, yeni sezonun hazırlıkları için Bolu'nun Gerede İlçesi'nde kampa girdi.

Kasımpaşa Gerede'de kampta

Lacivert Beyazlılar, Gerede İlçesi'nde bulunan Green Park Otel'de Teknik Direktör Rıza Çalımbay yönetiminde çalışmalara başladı. 12 gün sürecek olan kampın ilk gününde otelin sahasında antrenmana çıkan Kasımpaşa, takım halinde düz koşu ve ısınma hareketleri yaptı.

GİDEN ARKADAŞLARIMIZIN YERİNİ DOLDURAMADIK

Antrenman öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Rıza Çalımbay, "Giden arkadaşlarımızın yerini dolduramadık. Transfer yapamadık şu anda. Ama daha zamanımız var" dedi. Çalımbay şöyle konuştu:

"Yeni sezon, bütün takımlar için hayırlı olsun. Biz, yeni sezon öncesi ilk antrenmanımıza başladık. Tabi ki eksikliklerimiz çok. Her şeyden önce, bu sene bizim için biraz zor bir sezon geçebilir. Giden arkadaşlarımızın yerini dolduramadık. Transfer yapamadık şu anda. Ama daha zamanımız var. Yine kadromuza yeni isimleri katacağız. Bayağı arkadaşımız gitti, şimdi de onların yerini doldurmaya çalışıyoruz. Bir an önce doldurmamız gerekiyor. Biz geçen sene çok mükemmel bir sezon geçirdik. Bu sene de inşallah onun üstüne çıkmak için elimizden gelen bütün gayreti göstereceğiz."

GENÇ FUTBOLCULARA ŞANS

Kampta özellikle genç futbolcuları deneme fırsatı bulduklarını belirten Çalımbay, "Buradaki kampımızın iyi geçeceğine inanıyorum. U21'den, en az 12 tane oyuncu aldık. 3 tane denenmeye gelen arkadaş aldık. İnşallah genç arkadaşlarımıza da şans veriyoruz. Bunlar da iyi şekilde değerlendirirlerse çok iyi olur. Bizim zaten transferlerimize baktığınız zaman 2. Lig'den 3. Lig'den genç arkadaşları alıp, ana kadromuzla birleştirip başarılı olmaya çalışıyoruz" dedi.

'YÖNETİM KÜÇÜLME KARARI ALDI'

Çalımbay, kulüp yönetimin küçülme kararı alması sebebiyle buldukları bazı oyunculardan vazgeçtiklerinin altını çizerek şöyle dedi:

"Bizim takımımız küçülmeye gitti, yönetim küçülme kararı aldı. Onun için bu sene bizim hedefimiz yukarıya oynamaktı. Sonra yönetim böyle bir karar alınca tabi ki bugüne kadar bulduğumuz, seyrettiğimiz çok çok iyi oyuncular bulduğumuz isimler vardı. Tabi ki onlardan vazgeçtik. Şimdi yeni bir kadro yapmaya çalışıyoruz. Onda da genç arkadaşlarımızı almaya çalışıyoruz. 2. liglerden 3. liglerden arkadaşları bulup, dediğim gibi 12 tane de U21'den oyuncu aldık. O arkadaşlarımız da şanslarını iyi değerlendirirse onları da alıp yolumuza devam edeceğiz. Bunun başka bir yolu yok. Ben ne olursa olsun arkadaşlarıma güveniyorum, inanıyorum. İnşallah geçen seneki gibi başarılı olmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız."

Haberin Devamı
YORUM YAZ