MENÜ

Erkan Zengin Eskişehir'e!

Eskişehirspor yılın transferi için masaya oturdu, fotoğrafa yalnızca FANATİK ulaştı. Kırmızı-Siyahlılar’ın başkanı Halil Ünal, menacer Hakan Şirin ve Erkan Zengin’in Çeşme’deki görüşmesinde her konuda anlaşmaya varıldı, iş artık kulüplere kaldı

Erkan Zengin Eskişehir'e!

Süper Lig’e veda eden Eskişehirspor, yeniden göreve gelen Halil Ünal yönetiminde geri dönüş için kolları sıvadı.

Transferde birçok isimle prensip anlaşmasına varan Kırmızı-Siyahlılar, yılın bombasını ise Erkan Zengin’le patlatmaya hazırlanıyor. FANATİK’in geçen hafta duyurduğu ve geniş yankı uyandıran bu transfer artık sonlanmak üzere. Kırmızı-Siyahlılar’ın başkanı Halil Ünal ile yıldız futbolcu önceki gün Çeşme’de bir araya geldi.

Menacer Hakan Şirin’in yürüttüğü görüşmelerde taraflar her konuda anlaşma sağladı. Erkan’ın, PTT 1. Lig’de Eskişehirspor forması giymeyi kabul ettiği ve görüşmelerin kulüpler arasındaki pazarlıklarda şekilleneceği belirlendi.

‘Çok istiyoruz’

Erkan’ı kadrosuna katmayı çok isteyen Eskişehirspor Başkanı Halil Ünal, “Hem camiamızın hem de bizim çok sevdiğimiz bir oyuncu. Yeniden Eskişehirspor forması giyerse çok mutlu oluruz. Bu transferi gerçekleştirebilmek adına elimizden ne geliyorsa yapacağız. Umarız istediğimiz gibi sonuçlanır” değerlendirmesini yaptı.

1.7 milyon Euro alıyor

Trabzonspor’dan 1.7 milyon Euro yıllık ücret alan Erkan Zengin’in, Eskişehir’de kaç para oynayacağı şimdilik bilinmiyor. Ancak Bordo-Mavili takımda yüksek maliyeti nedeniyle kadroda düşünülmeyen ve kampa götürülmeyen başarılı futbolcunun transferinin gerçekleşmesine artık kesin gözle bakılıyor.

Mehmet Ali Sabuncu

Haberin Devamı
YORUM YAZ