MENÜ

Çaykur Rizespor, sezonu alkışlarla açtı

Çaykur Rizespor, yeni sezon hazırlıklarına taraftarlarının alkışlarla verdiği destekle başladı.

Çaykur Rizespor, sezonu alkışlarla açtı

Çaykur Rizespor, yeni sezon hazırlıklarına taraftarlarının alkışlarla verdiği destekle başladı.

Mehmet Cengiz Tesisleri'nde teknik direktör Hikmet Karaman nezaretinde yeni sezon hazırlıklarına başlayan Çaykur Rizespor'da, ilk antrenmanı izleyen taraftarlar sahaya çıkan futbolcuları alkışla destekledi.

Yeşil mavililerde sezonun ilk antrenmanına Kweuke, İtandje, Chevalier ile Marwane Saadane katılmadı. Koşu ve kondisyon ağırlıklı yapılan antrenman 1.5 saat sürdü.

KARAMAN: "GELİŞİME AÇIK OYUNCU SEÇTİK"

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, saha kenarında yaptığı açıklamada transferlerle ilgili değerlendirmelerde bulundu. Oscar Scarione'yi kadrolarına dahil etmeyi çok istediklerini ifade eden Karaman, "Futbolcu ve menajeri de transfere olumlu bakıyor. Kendisi ile görüştük. İnşallah bu transferde mutlu sona ulaşırız" dedi.

Transferleri yaparken takım ruhu ve mücadelesi ile gelişmeye açık oyuncu gruplarını seçtiklerini ifade eden Hikmet Karaman, "Geçmişte yaptığımız hataları yapmamaya çalıştık. Garanti para uygulamasını kaldırdık. Ceyhun Gülselam ile görüşmemiz oldu. Oyuncunun parasında anlaştık. Ancak oyuncu garanti para isteyince anlaşmazlık oldu. Toplamda 4 oyuncu daha alacağız ve transferi tamamlayacağız" diye konuştu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ