MENÜ

Adanaspor'da samba şov

Toros Kaplanı, Brezilya pazarına açıldı. Orta saha oyuncuları Digao ve Gleison’dan sonra bu kez de stopere bir Sambacı getirdi. Turuncu-Beyazlılar, Brezilya Seri B takımı Bragantino’dan sol bek Renan Souza Diniz ile 3 yıllık sözleşme imzaladı

Adanaspor'da samba şov


12 yıllık aranın ardından yeniden Süper Lig’e dönen Adanaspor, transferde düğmeye bastı.

Turuncu-Beyazlılar’ın son takviyesi savunmanın soluna oldu. Brezilyalı Renan Souza Diniz ile sözleşme imzaladı. Kulübün internet sitesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Brezilya Seri B Ligi takımlarından Bragantino’dan transfer edilen 23 yaşındaki Diniz, stoper ve ve sol bek mevkilerinde oynuyor.

Başkan Bayram Akgül, takımın dördüncü transferini gerçekleştirdiklerini belirterek, “Engin hocamız ile belirlediğimiz bölgelere transferleri yapmaya devam edeceğiz. İyi bir kadro kurmaya çalışıyoruz” değerlendirmesini yaptı.

‘Çok Brezilyalı var’

Diniz de Adanapor’a transfer olduğu için çok mutlu olduğunu kaydetti. Adanaspor’un gençlere önem veren bir takım olduğun belirten Diniz, “Takım içerisinde birçok Brezilyalı var. Kısa sürede ben de uyum sağlayıp, takımım için elimden gelenin fazlasını yapacağım” dedi.

Kamp sona erdi

Öte yandan Adanaspor, yeni sezon hazırlıkları kapsamında 29 Haziran’da başlayan Adana’daki kamp çalışmalarını tamamladı. Turuncu-Beyazlılar, 3 günlük iznin ardından 7 Temmuz’da Bolu Termal Otel’de ikinci etap çalışmalarına başlayacak.

Haberin Devamı
YORUM YAZ