MENÜ

Konya'ya süper 3'lü

Dış transferde Milosevic ve Abdülaziz haricinde hamle yapmadığı için eleştirilen Konyaspor bombaları patlatmak üzere... Yeşil-Beyazlılar; Trabzonspor’dan Sefa Yılmaz, Karabük’ten Traore ve Eskişehir’den Kamil Ahmet’i kadrosuna katıyor.

Konya'ya süper 3'lü

Atiker Konyaspor transferde düğmeye bastı...

Ülkemizi direkt olarak Avrupa Ligi’nde temsil edecek olan Yeşil-Beyazlı takım şu ana kadar Standard Liege’den Deni Milosevic ve Kayserispor’dan kaleci Abdülaziz’i renklerine bağlamıştı.

Takviyelerde geç kaldığı yönünde eleştirilen İç Anadolu ekibi kamp öncesi transferde atağa kalktı. Karabükspor’dan kiralanan Traore’nin opsiyon hakkını kullanan ve hem oyuncuyla hem de kulübüyle anlaşmaya varan Konya, bu transferde mutlu sona ulaştı.

Sağ kanattaki rekabeti de artırmak isteyen teknik direktör Aykut Kocaman’ın yönetime Sefa Yılmaz’ın ismini verdiği belirlendi. Trabzon’da kampa götürülmeyen 26 yaşındaki oyuncu için Bordo-Mavililer’le temas kuracak olan yönetim bu transferi de bitirecek. Oyuncunun menacerinden olumlu yanıt geldiği öğrenildi.

Gözler Eskişehir’de

Ön liberoya da bir takviye yapılacak. İlk tercih Almanya ve Polonya’dan önerilen iki yabancı oyuncuydu. Ancak rakamlar yüksek gelince Kocaman’ın gözü yine iç piyasaya döndü.

Bu doğrultuda gündeme alınan isim ise Eskişehir’in genç yıldızı Kamil Ahmet oldu. Orta sahanın yanı sıra sağ bek ve sağ önde de oynayabilen 24 yaşındaki futbolcu için kiralık teklifi yapıldı yanıt bekleniyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ