MENÜ

Sneijder neden idmana çıkmadı? İşte gerçekler...

Galatasaray'da sezon açılışına katılmayan Hollandalı futbolcu Wesley Sneijder'le ilgili detaya ulaşıldı. Tecrübeli futbolcu, oğlunun vaftiz töreni nedeniyle dün gerçekleşen idmana çıkamadığı belirtildi.

Sneijder neden idmana çıkmadı? İşte gerçekler...

Galatasaray'ın Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder, Sarı-Kırmızılı takımın dün başlayan yeni sezon hazırlıklarındaki ilk antrenmana katılmadı. Dün sabah saatlerin Florya Metin Oktay Tesisleri'nde futbolcuların ve teknik heyetin gruplar halinde sağlık testleriyle kan kontrolleri yapıldı. EURO 2016'da ve özel karşılaşmalarda milli takımlarının formasını giyen Podolski, Selçuk, Hakan, Semih, Dzemaili, Linnes, Muslera ve Chedjou'nun izinli oldukları için 15.00'teki antrenmana katılmadığı kulüpten duyuruldu. Ancak yönetimin daha önce 1 Temmuz'da İstanbul'da olması yönünde çağrı yaptığı Sneijder, Florya'daki sağlık kontrollerinde ve idmanda yoktu. Verdiği röportajda yönetimi eleştirdiği için 150 bin Avro para cezası kesilen ve menajeri ile görüşülen Hollandalı yıldızın antrenmanda yer almamasıyla ilgili detaya ulaşıldı.

Riekerink, Rodallega'yı istemedi!

Çocuğunun vaftiz töreni var

Wesley Sneijder'in henüz 1 yaşını doldurmamış çocuğu Xess Xava'nın vaftiz töreni için eşi ve ailesiyle birlikte yurtdışında olduğu; bu özel durum nedeniyle Galatasaray'ın dün başlayan yeni sezon hazırlıkları için İstanbul'a gelemediği ortaya çıktı. Sneijder'in bu konuyu teknik direktör Riekerink'le yaptığı görüşmede anlattığı, Hollandalı teknik adamla 7 Temmuz'da Florya'da olabileceği yönünde fikir birliğine vardığı öğrenildi.

Sabri Sarıoğlu'ndan 1.7 milyonluk feda!

Yönetim telefonla ulaştı

Sneijder'in yeni sezon hazırlıklarında dün Florya'ya gelmemesi üzerine Sarı Kırmızılı yöneticiler, Hollandalı yıldızla telefon görüşmesi yaptı. Wesley Sneijder'in oğlunun vaftiz töreni olduğu yöneticilere aktarıldığı, durumdan Riekerink'in bilgisinin bulunduğunu söylediği bildirildi. Ancak yönetimin, 1 Temmuz'da İstanbul'da olması yönünde yaptıları tebligata rağmen Riekerink'le 7 Temmuz'daki dönüş için mütabık kalmalarının söz konusu olmayacağını Sneijder'e ilettiği belirtildi.

Kaynak: Cumhuriyet

Riekerink'in sözleşmesindeki o detay herkesi şaşırttı!

Haberin Devamı
YORUM YAZ