MENÜ

Denizlispor'da olağanüstü genel kurul ertelendi

PTT 1. Lig takımlarından Denizlispor’da kulübün olağanüstü genel kurul toplantısı çoğunluk sağlanamadığı için ertelendi.

Denizlispor'da olağanüstü genel kurul ertelendi

Aidatını ödeyen 414 üyenin katılımıyla yapılması planlanan toplantının gerçekleştirileceği EGS Kongre ve Kültür Merkezi’ne bir kişi geldi. Salona gelen üye de aidatını yatırmadığı için kayıt yaptıramadı. Kulübün olağanüstü genel kurulu, çoğunluk aranmaksızın 11 Temmuz Pazartesi günü yapılacak.

Denizlispor Kulübü Başkanı Mustafa Şavluk, AA muhabirine yaptığı açıklamada, üyelerin talebi üzerine olağanüstü genel kurul kararı aldıklarını ancak kimsenin yönetime aday olmadığını ifade etti. Kendisinin de aday olmadığını vurgulayan Şavluk, şöyle konuştu:

"Aday olmayacağımı daha önce de söyledim, yeniden belirtiyorum. Lafla peynir gemisi yürümüyor. Adaylığını açıklayanlar şu an neredeler? İsim yapma peşinde oldukları bugün ortaya çıktı. Bizden olağanüstü genel kurul kararı alınmasını istediler. Yönetim kurulu olarak olağanüstü genel kurulu kararını aldık ve sonuç ortada. Kimse aday çıkmadı. Böyle şeylerden sadece Denizlispor zarar görüyor."

Haberin Devamı
YORUM YAZ