MENÜ

Chedjou ve Dzemaili'nin fiyatı belli oldu

Galatasaray Yönetimi senelik 2.2 milyon euro kazanan Kamerunlu stoper ile 2.1 milyon euro ödenen İsviçreli orta sahanın bonservis bedellerini belirledi. 30 yaş üstü iki oyuncu da satılırsa sarı-kırmızılı kulübün kasasına 4.3 milyon euro girecek.

Chedjou ve Dzemaili'nin fiyatı belli oldu

Galatasaray Yönetimi, Blerim Dzemali ve Aurelien Chedjou’nun bonservis bedellerini tespit etti.

Jose Rodriguez’i kârlı bir iş yaparak 2 milyon 145 bin euroya Mainz’e satan, Alex Telles için Porto ile pazarlık halinde olan ve Bruma konusunda PSV’nin yakın markajında bulunan Cim-Bom’un, bir yıllık sözleşmeleri kalan Dzemaili ve Chedjou için istediği rakamlar netleşti.

Sarı-kırmızılılar ilk olarak geçen sezon Genoa’ya kiralayıp ücretinin önemli bir bölümünü ödediği 30 yaşındaki Dzemaili’nin Avrupa Şampiyonası’ndaki olumlu performansı sonrası rahatladı. Dzemaili’nin bu sezon alacağı 2.1 milyon euroyu getirmesi durumunda gidebileceği aktarıldı.

Benzer politika yeni sözleşme isteği kabul görmeyen Aurelien Chedjou için de uygulanacak.

Fransa’dan bazı takımlarla görüşen Kamerunlu stoperin menajerine de aynı mesajı gönderen sarı-kırmızılı yönetimin yeni sezon için alacağı 2.2 milyon euroyu getirmesi durumunda 31 yaşındaki futbolcunun gidişine izin vereceğini bildirdi. Galatasaray, Dzemaili ve Chedjou’yu yıllık ücretleri karşılığında satabilirse 30 yaş üstü iki oyuncunun gidişinden toplamda 4.3 milyon euro bonservis bedelini kasasına koyacak.

Monaco’ya yeşil ışık

Cim-Bom’un elden çıkarmak istediği Bruma’nın talipleri arasına Monaco da katıldı. Ünlü Fransız ekibinin, Bruma için çok ciddi olduğu bildirildi. Fransız haber sitesi Foot Mercato, Bruma’ya ulaşarak transferiyle ilgili sorular sordu. Portekizli futbolcu kendisine olan ilgiyi bildiğini belirterek, “Monaco, Ligue 1’in en iyi takımlarından biri. Monaco ile alakalı pozitif bilgiler aldım. Ayrıca takımın başında Leonardo Jardim’in olması da adaptasyon sürecimi kolaylaştırır. Ama şu an bir şey diyemem, menajerim transferle ilgileniyor” diyerek, Monaco’ya yeşil ışık yaktı.

Young Boys talip oldu

Blerim Dzemaili’ye yeni bir talip çıktı. Geçtiğimiz sezon Genoa’da kiralık olarak top koşturan İsviçreli oyuncuya ülkesinin ekiplerinden Young Boys talip oldu. Young Boys’un ön liberosu Sekou Sanogo’yu 1.5 milyon euro karşılığında Alman ekibi Stuttgart’a sattığı, burdan gelecek parayla Dzemaili’yi transfer etmek istediği savunuldu. (Milliyet)

Haberin Devamı
YORUM YAZ