MENÜ

Transfere yıldız freni

Transfer için 500’e yakın oyuncu önerilen Beşiktaş işi aceleye getirmeyecek. Nokta yıldız takviyeleriyle sezona daha güçlü girmeyi planlayan Kartal, transfer konusunda ince eleyip sık dokuyor.

Transfere yıldız freni

Son şampiyon Beşiktaş, transfer dönemini en hareketli geçiren kulüp konumunda yer alıyor. Savunma ve forvet bölgesine takviye yapmak isteyen Siyah-Beyazlılar’a menacerler aracılığıyla önerilen oyuncu sayısı 500’ü aşmış durumda.

İzleme tarama komitesinin verdiği isimler ise henüz buna dahil değilmiş değil. Yönetim takviye konusunda acele hareket etmek istemezken, öncelik bonservisi elinde bulunan oyunculara verildi. Gomez konusunda son aşamaya gelen ekip, bir yandan da bütçesini aşmak istemiyor. Başkan Fikret Orman’ın, Gomez’in ayrılma ihtimaline göre Gökhan Töre’yi satıp, daha iyi bir santrfor için kaynak yaratmaya çalıştığı öğrenildi.

Öne çıkan stoperler


Gustavo Gomez: Kartal, Gomez konusunda mutlu sona iyice yaklaştı. 23 yaşındaki futbolcuyla menaceri aracılığıyla anlaşma sağlayan yönetim, kulübü Lanus’la yaptığı pazarlıklarda son aşamaya geldi.

Skrtel: Liverpool’lu yıldız için Fenerbahçe ile çekişme sürüyor. Ersan Gülüm gibi hızlı ve çabuk stoper isteyen Şenol hocanın Skrtel’e sıcak bakmadığı belirtiliyor.

Kenneth Omeruo: Chelsea’nin genç yıldızı için net adımlar atıldı. Geçen sezonu Kasımpaşa’da tamamlayan 22 yaşındaki stoperin İstanbul’da kalmak istediği öğrenilirken, gelecek sezon için en önemli aday olarak görülüyor.

Liste başı sol kanatlar

Mas: Mas için San Lorenzo’ya yeni teklif yapıldı. Beşiktaş, bu transfer için San Lorenzo’ya Pedro Franco+1 milyon Euro önerdi, Arjantinli ekipten haber bekleniyor.

Kolarov: City ile 2018’e kadar sözleşmesi bulunan Kolarov için Fenerbahçe de devrede. Kiralık formülüyle İngiliz ekibinin kapısı çalınacak.

Remy: Marsilya, kiralık opsiyonu biten yıldızını ikna etmeye çok yaklaştı ancak her ihtimali değerlendiren Beşiktaş, Fransız oyuncu için Newcastle’a teklifini sundu.

Forvet adayları

Dzeko:
Roma’ya teklif sunan Beşiktaş’ın Boşnak yıldız ile ilgili hayalleri suya düştü. Dzeko, dün yaptığı açıklamayla Roma’da kalacağını bildirdi.

Mandzukic: Juventus’ta yedek kalmak istemeyen Mandzukic, Devler Ligi’nde oynamak istiyor. Gomez’in ayrılması halinde Hırvat yıldız için temaslar sıklaşacak.


İşte transfer borsasında son durum:

Gelenler: Fabricio (Deportivo), Aras Özbiliz (Kiralıktan döndü)

Gidenler: Alexis Delgado, Serdar Kurtuluş, Franco

Gitmesi beklenenler: Mustafa Pektemek, Milosevic, Boyko, Ömer Şişmanoğlu, Günay Güvenç

Transferi suya düşenler: Kamil Glick, N’Koulou, Serdar Aziz, Doumbia

Haberin Devamı
YORUM YAZ