MENÜ

Mou&İbra'yla özel maç!

İlk kamp programına göre  29 Temmuz’da İstanbul’a dönmesi gereken Galatasaray, 30 Temmuz’da Manchester United’la özel maç ayarladı. İsveç’teki mücadelede United’ın başında Mourinho, forvetinde İbrahimovic olacak!

Mou&İbra'yla özel maç!

Galatasaray’ın kamp programına yeni bir maç daha eklendi. Daha önce 29 Temmuz’da çalışmaların tamamlanıp İstanbul’a dönüleceğini açıklayan Sarı-Kırmızılılar, 30 Temmuz’da Manchester United’la özel maç ayarladı. Karşılaşma, İsveç’in Göteborg kentindeki Ullevi Stadı’nda TSİ 20.30’da oynanacak. United’ın başında, Galatasaray’ın sık sık karşılaştığı dünyaca ünlü teknik adam Jose Mourinho olacak. İngiliz devinin golcüsünün ise transferinin açıklanmasına kısa süre kalan Zlatan İbrahimovic olması bekleniyor.

Bu kez daha ciddi!

Aslan bu maçla birlikte en ciddi sınavını verecek gibi görünüyor. Geçen sezon nispeten zayıf takımlarla karşılaşan Cim Bom’un bu kez United ve Madrid gibi devlerle oynaması, sezonu daha ciddiye aldığının bir göstergesi olarak kabul ediliyor.

İşte kamp programı

Kafile, 10 Temmuz’da İsviçre’ye gidecek. 12 Temmuz’da Thun’la hazırlık maçı var. 17 Temmuz’da Zürih’le, 19 Temmuz’da Young Boys’la oynanacak. 23 Temmuz’da Danimarka kampı başlayacak. 30 Temmuz’da İsveç’teki Manchester United maçıyla çalışmalar bitecek.

Hazırlık maçları

Tarih Saat Rakip Yer

12 Temmuz 19.00 Thun Thun/İsviçre
17 Temmuz 17.00 Zürih Biel/İsviçre
19 Temmuz 20.30 Young Boys Biel/İsviçre
26 Temmuz 20.45 Aarhus Aarhus/Danimarka
30 Temmuz 20.30 M.United Göteborg/İsveç
6 Ağustos 21.00 A.Madrid İstanbul/Türkiye

Haberin Devamı
YORUM YAZ