MENÜ

Cim Bom sezonu açıyor

Galatasaray’da yeni sezon bugün itibariyle başlıyor. Sarı-Kırmızılılar, Florya Metin Oktay Tesisleri’nde toplanarak ilk idmanını yapacak. Takımın başında Riekerink’in yer alması bekleniyor. Hollandalı hocaya, Orhan Atik, Ayhan Akman ve Taffarel yardımcı olacak

Cim Bom sezonu açıyor

Cim Bom’da hasret sona eriyor... Sezonu Ziraat Türkiye Kupası’yla kapatan Galatasaray, yeni sezonu bugün Florya Metin Oktay Tesisleri’nde açıyor. Galatasaraylı futbolcuların ilk antrenmanı, Jan Olde Riekerink yönetiminde yapması bekleniyor. Hollandalı antrenöre, Orhan Atik, Ayhan Akman ve Taffarel yardımcı olacak. UEFA’dan gelen ceza nedeniyle bu sezon Avrupa kupalarında yer almayacak olan Sarı-Kırmızılılar, bu sezona artık geçiş süreci gözüyle bakıyor. Hem Finansal Fair-Play disiplinine uymak isteyen hem de güçlü bir kadro kurmaya çalışan Galatasaray Yönetimi, gelecek sezon Şampiyonlar Ligi’ne katılmayı zorunluluk olarak görüyor. Bu nedenle mütevazı, ancak istekli bir ekiple yola devam ediliyor.

Milli oyuncular katılmayacak

Sezonun ilk çalışmalarında milli oyuncular yer almayacak. Copa America’ya giden Muslera, EURO 2016’da yola devam eden Podolski, Türk Milli Takımı’yla Fransa’ya giden Selçuk, Hakan Balta, Semih, İsviçre forması giyen Dzemaili, kampa daha sonra katılacak. Yeni transfer Serdar Aziz’in ise bugünkü çalışmada yer alması bekleniyor.

Metin Karabaş

Haberin Devamı
YORUM YAZ