MENÜ

Beşiktaş'ta varsa yoksa Gomez!

Son olarak Nkoulou’yu Lyon’a kaptıran Beşiktaş’ta rota Lanus’ta forma giyen Paraguaylı oyuncuya çevrildi. Bu transferi çok isteyen Teknik Direktör Şenol Güneş’in, sadece astronomik bir ücret ödenmesi halinde alternatifleri düşünebileceği öğrenildi

Beşiktaş'ta varsa yoksa Gomez!

Beşiktaş Yönetimi stoperde somut bir adım atamazken elde kaçan son isim Nkoulou oldu. Teknik Direktör Şenol Güneş bu gelişmenin ardından Gustavo Gomez’in mutlaka alınmasını istedi. Paraguaylı stoperin kampa yetiştirilmesi gerektiğini de yönetime ileten siyah-beyazlı teknik adamın, bu transfere bir tek astronomik bedeller ödenmesi durumunda karşı çıkacağı öğrenildi.

Kulüp bütçesine zarar gelmeden Lanus’ta oynayan 23 yaşındaki futbolcunun alınmasını isteyen tecrübeli çalıştırıcı, Polonyalı Pazdan’a ise sıcak bakmıyor. Bu oyuncunun, Marcelo ve Rhodolfo ile aynı özelliklere sahip olduğunu belirten Güneş, bu nedenle Gomez’in kadroya katılmasını bekliyor.

Mas için yeni teklif

OLSSON'A YEŞİL IŞIK

Listesindeki oyuncular arasından bir tek Fabricio’nun alınmasına sevinebilen siyah-beyazlı teknik adamın, sol bek için gündeme gelen İsveçli Martin Olsson’a da olumlu raporu ortaya çıktı. Bu mevkide Kolarov’un liste başı tutmasına rağmen Güneş’in, İsveçli oyuncunun transfer edilmesine de yeşil ışık yaktığı bildirildi.

Öte yandan Teknik Direktör Şenol Güneş, Avrupa Şampiyonası’nda iki gol atan ve her fırsatta EURO 2016’yı düşündüğünü söyleyen Mario Gomez’in durumunun da netleşmesini istiyor. Alman oyuncunun kalıp kalmama konusunda cevap vermemesi nedeniyle, tecrübeli çalıştırıcı gerekirse alternatif golcülerden biriyle prensip anlaşmasına varılması gerektiğini de yönetime iletti.

Kaynak: Milliyet

Beşiktaş'ta gözler yine David Ospina'da

Haberin Devamı
YORUM YAZ